Vor să scoată obiectivele turistice la lumină

Sorina Popa

Pentru a promova obiectivele turistice din judeţ, în cadrul Agenţiei de Dezvoltare Economico-Socială a judeţului Hunedoara (ADEH) a fost înfiinţat Serviciul de Promovare şi Dezvoltare Turism.

Opt posturi, trei vacante
„Se vrea eficientizarea activităţii agenţiei, de aceea s-a înfiinţat acest serviciu. Vor fi opt posturi aici, un post şef serviciu – grad II, nivelul studiilor superioare (post de conducere), un post inspector de specialitate – grad IA, nivelul studiilor superioare (post de execuţie), un post inspector de specialitate – grad II, nivelul studiilor superioare (post de execuţie), un post referent de specialitate – grad I, nivelul studiilor superioare (post de execuţie), un post referent de specialitate – grad II, nivelul studiilor superioare (post de execuţie), trei posturi inspector de specialitate – debutant, nivelul studiilor superioare (posturi de execuţie). Din cele opt posturi, trei posturi sunt vacante (inspector de specialitate- debutant), urmând să fie ocupate prin concurs, conform legislaţiei în vigoare”, a declarat Radu Barb (foto), directorul ADEH.

Trei puncte de lucru
„Pentru o mai bună promovare a potenţialului turistic al judeţului, intenţionăm să deschidem trei puncte de lucru în zonele cu potenţial turistic ridicat: Brad, Haţeg şi Valea Jiului, deservite de personal de specialitate din cadrul acestui serviciu. Obiectivele noului serviciu sunt realizarea şi promovarea Calendarului Anual de Evenimente al Judeţului Hunedoara, realizarea de materiale de promovare a zonelor şi obiectivelor turistice din judeţ: filme de prezentare, spoturi publicitare, portofoliu foto, broşuri, flyere, reprezentarea judeţului la Târgul de Turism al României, precum şi la alte evenimente din acest domeniu din ţară şi din străinătate, întocmirea bazei de date privind potenţialul turistic al judeţului prin inventarierea şi monitorizarea principalelor resurse turistice ale judeţului Hunedoara, realizarea acţiunilor de promovare a elementelor culturii tradiţionale cu valenţe turistice, întocmirea bazei de date cu unităţile de cazare din judeţ, crearea aplicaţiei mobile Turism în Hunedoara, promovarea pe pagina de Facebook Enjoy Hunedoara, promovarea «Asociaţiei de Producători de Produse Tradiţionale şi Ecologice»; acordarea de consultanţă personalului din centrele de informare şi promovare turistică ale judeţului Hunedoara”, a adăugat Radu Barb.

9 comentarii la „Vor să scoată obiectivele turistice la lumină

 • 4 mai 2017 la 7:27
  Legătură permanentă

  Bani aruncati pe apa simbetei, asa cum a fost si cu ,,PUNCTELE DE INFORMARE TURISTICA” din cadrul primariilor.

 • 4 mai 2017 la 8:34
  Legătură permanentă

  Felicitări, Radu Barb! Nu lua în seamă toți proștii, fa-ti treaba si vezi-ti de treaba ta!

 • 4 mai 2017 la 9:05
  Legătură permanentă

  Foarte bine, asa poate fi promovat și județul nostru și putem avea acces mai ușor la informații despre punctele turistice și locuri de cazare.

 • 4 mai 2017 la 21:56
  Legătură permanentă

  Iara incep postacii #pupabuci ai psd-ului sa scoata limbile la lins. Miroase a campanie electorala. Hemoroizi umani fara pesonalitate. Spor la lins, carnatilor!

 • 6 mai 2017 la 13:50
  Legătură permanentă

  @Victor; Eu cred că e invers… Ăsta nu are o profesie ci s-a lipit la Antena 1 Deva de pe vremea când a apărut în Deva. Prima dată cameraman (!?) și apoi a cunoscut-o pe nevastă-sa. Dorința de parvenire și foamea l-au făcut mare șef de departament. Va fi o funcție trecătoare. Cel mai rău pentru el e când nu vor mai fi ai lui la putere.

 • 6 mai 2017 la 15:07
  Legătură permanentă

  Nu inteleg de ce isi bat capul atatia ,cu acest oportunist,toti ati face la fel in locul lui.
  Deci,lasati omul in pace.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.