Vor să elimine blocajele din parcări

În faţa Ambulatoriului de la Spitalul mu­ni­cipal din Hunedoara se lucrează la turnarea stratului de uzură în parcarea din faţa Am­bulatoriului de specialitate al Spitalului Mu­nicipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hune­doara.
Înainte de începerea lucrărilor, în faţa po­liclinicii spitalului erau amenajate re­gu­lamentar doar 15 locuri de parcare. Di­mi­neaţa se înregistrau numeroase blocaje din cauza autoturismelor parcate pe căile de acces. În varianta extinsă a parcării, există 142 de locuri de parcare. Odată cu terminarea asfaltării, în zona parcării vor fi plantaţi 36 de copaci ornamentali. Inves­tiţia se ridică la suma de 1,4 mi­li­oane de lei şi este realizată din fondurile Spi­talului Municipal „Dr. Alexandru Si­mio­nescu” Hunedoara.
În această zonă, după finalizarea par­cării, va fi creat şi un sens giratoriu care să per­mită autobuzelor să întoarcă în faţa spitalului şi să îmbarce şi să debarce călătorii care vin la spital cu mijloacele de transport în comun. Sensul giratoriu va fi finanţat din fonduri europene, proiectul fiind depus de Primăria municipiului Hu­ne­doara. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.