Vor avea sau nu vor avea loc schimbări la nivelul conducerii PNL Hunedoara?

05 Bogdan-Timpau-2009-640x330Natalia Bumbac

În urma alegerilor locale din 5 iunie, PNL Hunedoara a pierdut două dintre cele mai importante primării din judeţ, respectiv pe cele ale municipiilor Deva şi Hunedoara, dar şi Consiliul Judeţean. Motiv pentru care liderii de la centru ar avea în plan să dizolve întreaga conducere a organizaţiei judeţene, urmând ca organizaţia să fie condusă de un comitet interimar, însărcinat cu organizarea alegerilor interne, conform unor surse din rândul liberalilor.
Preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău (foto), a arătat că nu există o astfel de decizie la nivelul conducerii partidului, neexistând un temei în acest sens. „Este o intoxicare. Nu există nici un temei pentru o astfel de discuţie. A existat în trecut o propunere ca în ultimele 10 judeţe, unde au fost obţinute rezultatele cele mai slabe, să fie luate unele măsuri. PNL Hunedoara s-a situat pe locul 12 ca rezultate la alegerile locale. Mâine (n.r. 15 iunie) va avea loc şedinţa Biroului Naţional, vedem ce se hotărăşte”, a afirmat preşedintele PNL Hunedoara.

One thought on “Vor avea sau nu vor avea loc schimbări la nivelul conducerii PNL Hunedoara?

  • 14 iunie 2016 la 20:48
    Permalink

    De ce să se schimbe ceva ? Sunt convins că nici pesediștii, nici aldiștii nu vor nici o schimbare în PNL. Doar Moloțescu ar vrea să revină la butoane.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare