Vom face recurs!

Sorina Popa

Cei patru consilieri locali liberali din Deva, propuşi pentru excluderea din partid, au primit, ieri, sentinţa Curţii de Arbitraj a PNL Sectorul 1 Bucureşti. Cei trei judecători care s-au ocupat de cazul respectiv au respins contestaţia celor patru aleşi locali deveni, dând câştig de cauză PNL Deva.
 

S-a schimbat modificarea
„Ce a făcut preşedintele Curţii de Arbitraj a PNL Sector 1 Bucureşti este absurd. Pe data de 1 martie, când ne-am prezentat în faţa completului de judecată, ni s-a spus că vom fi reprogramaţi pe data de 4 martie. La câteva ore de la această decizie, lucrurile au luat o nouă turnură, adică, s-a hotărât să se judece, totuşi, cauza noastră în ziua respectivă, 1 martie. Asta, deşi unii dintre noi am părăsit Capitala şi nu mai puteam să participăm la şedinţă”, a declarat consilierul local PNL Doru Oană.

Acuzaţi că au votat pentru schimbarea lui Oancea
„În sentinţa dată se specifică faptul că fiecare dintre noi a fost anunţat telefonic că s-a revenit asupra deciziei şi că dosarul va fi judecat în 1 martie. Lucru fals, deoarece pe mine m-au anunţat colegii. Tot în sentinţa respectivă, ni se reproşează că am votat pentru schimbarea lui Florin Oancea din funcţia de viceprimar al municipiului Deva şi că nu am participat la conferinţa de alegeri a preşedintelui organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, din februarie anul trecut. Pot să spun că am votat pentru schimbarea lui Florin Oancea din funcţia de viceprimar, pentru că el a făcut şi face de ruşine PNL, deoarece şi-a trimis şoferul la un examen. El ne acuză pe noi că ne-am constituit într-un grup infracţional, dar el a fost cercetat penal pentru o infracţiune extrem de gravă. În ceea ce priveşte al doilea motiv pentru care se vrea excluderea noastră din partid, noi nu am participat la alegerile de anul trecut, deoarece ni s-a spus de către Radu Stroe că şedinţa este nestatutară”, a adăugat Doru Oană.
Cei patru aleşi locali din Deva pot face recurs la sentinţa respectivă în termen de cinci zile, adică până pe 13 martie, la Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL. Potrivit consilierului Doru Oană, ei vor face recurs la sentinţa Curţii de Arbitraj a PNL Sector 1 Bucureşti.

2 comentarii la „Vom face recurs!

 • 8 martie 2011 la 12:29
  Permalink

  MA BUCUR CA AU FOST EXCLUSI ,IN SPECIAL ANALFABETUL ALA DE CAROL.5

 • 8 martie 2011 la 14:53
  Permalink

  Pot sa faca recurs si la Papa.
  Munteanu pentru a scapa de dosare (curtea de apel Alba )face jocul PDL vezi si inregistrarile cu Vladu iar acestia joaca dupa cum canta Munteanu .
  E simplu si murdar.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare