Vom avea descărcare rutieră de pe A1 la Sântuhalm?

13 mai 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

De mult timp se tot vorbeşte de realizarea unei descărcări de pe autostradă, la Sântuhalm, dar nimic nu s-a întâmplat. Până ieri, când edilul şef al Devei a anunţat că s-a pornit acest proiect. Deocamdată, s-a dat undă verde pentru studiul de fezabilitate.
„Am bucuria să informez devenii că a fost aprobată şi finanţată în Guvern, achiziţia Studiului de fezabilitate a Proiectului Tehnic pentru realizarea accesului la autostrada A1, în zona Sântuhalm. Această investiţie este esenţială pentru dezvoltarea economică a municipiului nostru. Sunt fericit că demersurile făcute împreună cu colegul meu, deputatul Lucian Heiuş, s-au concretizat şi am reuşit să includem Deva pe lista obiectivelor de extindere a nodurilor rutiere pe autostrada A1”, a scris, ieri, pe pagina sa de socializare, primarul Devei.
Potrivit proiectului prezentat de Florin Oancea, Executivul a dat undă verde pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru şase noduri rutiere pe A1 şi A3, în zona de vest a ţării. (A.Năstase)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. serafin spune:

    Ce tot bateti apa-n piua ca Deva si Hunedoara nu are descarcare la autostrada , oare a-ti vrea ca autostrada sa treaca prin centrul celor doua orase. De exemplu Timisoara , este un oras cu o dezvoltare economica foarte mare si descarcarea pe autostrada este la 15 km.

  2. DEVA spune:

    DACA NICI ACUM NU SE FACE NODUL DE LA SANTUHALM , O SA IASA TAMBALAU….DOAMNE AJUTA SA IASA SI LA ANUL SA CIRCULAM PE ACOLO!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Veşti tot mai bune! Aparatele de testare COVID-19 de la Deva şi Hunedoara, incluse în Programul Naţional

În sfârşit, s-a aprobat! De ieri, aparatul PCR de testare pentru COVID-19 de la Spitalul municipal Hunedoara este inclus în...

Reîncep turneele de tenis în Austria şi Germania

Tenisul de câmp este gata să reia sezonul întrerupt de coronavirus şi conform programelor internaţionale, luni, 25 mai, va începe...

Calendarul concursurilor de atletism din Wanda Diamond League

Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF) a anunţat calendarul provizoriu al etapelor din Wanda Diamond League, care a suferit deja modificări...

Închide