Politica si administratie

Vochitoiu mai asteaptã

 Sorina Popa

Ieri, preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a depus dosarul cu hotărârea legată de excluderea lui Haralambie Vochiţoiu (foto), preşedintele organizaţiei municipale Petroşani a PSD, din partid, la Comitetul Naţional Executiv al partidului. Potrivit statutului PSD, acest organism executiv este cel care va decide ce soartă va avea Haralambie Vochiţoiu.
„Ceea ce s-a întâmplat, mai exact faptul că s-a votat să fiu dat afară din partid, încă nu mă afectează. Este, deocamdată, doar o propunere şi nimic mai mult. Oricum, eu nu mă agăţ de un scaun şi nu stau într-un partid unde nu sunt dorit. Însă, până acum, nu sunt exclus din PSD. Am înţeles că va veni o comisie de la centru la Petroşani, să vadă cum s-a ajuns la această hotărâre, ca eu să fiu dat afară din partid. Dar să se înţeleagă, nu stau cu forţa niciunde”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Haralambie Vochiţoiu, încă liderul PSD Petroşani.
Referitor la cele declarate de Vochiţoiu, Laurenţiu Nistor, liderul social-democraţilor hunedoreni, ne-a confirmat că este posibil să vină în judeţ o  comisie de la centru să mai facă o analiză, înainte să se voteze propunerea Biroului permanent judeţean de excludere din partid a lui Vochiţoiu. Propunerea va fi discutată într-o următoare şedinţă a Comitetului Naţional Executiv a partidului, a declarat liderul pesediştilor hunedoreni.

6 comentarii la „Vochitoiu mai asteaptã

  • Vochitoiu nu-si platea angajati de la firmele lui dar avea bani pentru masini luxoase chiar pe timp de criza,cetatenii nu-l mai suportau cu discursurile lui invechite.

  • Rasmerita,ti-ai rupt dintii in c.u.r.u.l.lui Hari.Cosmine si tu nu fii nervos ca-ti accelerezi hepatita de la Murarasa…

  • Da, sa vina o comisie de medici psihiatrii si psihologi sa analizeze acest animal cu fata umana. Tipul este gretos ca si caracter. La el totuyl este o cacofonie. Inselaciune, fals, uz de fals, santaj si linsaj de presa,masluirea alegerilor etc. Asta este Vochitoiu un HOT ORDINAR, UN ESCROC.

  • Ce oameni rai!De ce vreti sa-l linsati pe Vochitoiu?Pentru ca a ramas singurul care se mai opune lui Riti?Cred ca totusi acesti rauvoitori s-au bucurat prea repede…N-au stiut ca Vochitoiu e prieten ce Ponta!

  • Bai soferu lu Botgros, esti Vochitoiu in persoana si NU ESTI PRIETEN CU PONTA. Te iluzionezi.

    Victor!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.