Politica si administratie

Vochiţoiu: „Vom obţine, în judeţ, peste 30 la sută la alegerile locale”

Preşedintele filialei judeţene a Partidului Poporului, Haralambie Vochiţoiu (foto), este ferm convins că PP-DD va obţine un scor foarte bun la alegerile locale din 10 iunie.

Sunteţi un bun cunoscător al vieţii politice hunedorene. Care credeţi că sunt şansele Partidului Poporului-Dan Diaconescu în viitoarele alegeri?
Am intrat în Partidul Poporului cu un obiectiv clar – acela de a oferi locuitorilor din judeţul nostru o viaţă mai bună, un viitor mai promiţător. Vreau să vă spun că PP-DD  poate nu are experienţa politică a partidelor mari, însă vă asigur că are entuziasmul şi puterea de muncă a membrilor săi. Este un partid activ, dinamic, un partid format cu adevărat din oameni din popor, nu din profitori şi clientela politică pe care o întâlnim la toate celelalte partide. Veţi fi uimiţi să aflaţi câtă simpatie este în jurul PP-DD, câţi oameni se înscriu zilnic în partid şi câte speranţe îşi pun oamenii în acest partid. Veţi vedea că vom obţine peste 30 la sută  la alegerile locale în judeţul Hunedoara. PDL e deja istorie, o istorie pe care vrem să o uităm cât mai repede, iar PNL şi PSD, aşa cum vedeţi, se cred deja câştigători şi au început să se bată pe ciolan. Noi, PP-DD-ul, nu vom lăsa judeţul pe mâna ciocoilor şi ne vom lupta pentru a aduce victoria de partea poporului.
Domnule Vochiţoiu, sunteţi preşedintele PP-DD Hunedoara şi candidatul partidului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Cum vedeţi confruntarea cu ceilalţi contracandidaţi?
Va fi o luptă dificilă, pentru că ceilalţi contracandidaţi au resurse financiare foarte mari. Important este că noi avem de partea noastră simpatia populară. Dar, mă lupt cu ei şi voi câştiga. După cum bine ştiţi, conform ultimului sondaj de opinie publicat în judeţul Hunedoara, am o intenţie de vot de aproape 27 la sută, un procent care îmi dă nu doar speranţa, ci certitudinea că voi putea câştiga bătălia electorală pentru Consiliul Judeţean. Eu vin din Valea Jiului şi vă spun că situaţia este foarte tristă. Oamenii nu au de muncă, sunt sătui de promisiuni neonorate şi vor schimbarea.
În ultimele săptămâni, aţi apărut de mai multe ori la postul de televiziune OTV, alături de Dan Diaconescu. Ce teme aţi abordat în cadrul emisiunilor respective?
Într-adevăr, Dan Diaconescu acordă o atenţie deosebită judeţului nostru şi Văii Jiului în mod special. Drept pentru care, în emisiunile la care am participat, am vorbit despre problemele presante ale oamenilor de aici. Avem un program pentru salvarea mineritului, denumit „Huila Poporului”, pe care Dan Diaconescu l-a apreciat şi l-a promovat. Profit de ocazie, pentru a le transmite hunedorenilor că, în fiecare miercuri, începând cu ora 20:00, voi fi prezent la postul OTV, alături de Dan Diaconescu, pentru a discuta despre problemele noastre, ale celor din judeţul Hunedoara.
Cum este omul Dan Diaconescu? Ce impresie v-a lăsat?
Este un om de mare caracter. Este exact opusul politicienilor pe care i-aţi văzut în România în ultimii ani. Este un om care înţelege problemele oamenilor, un om cinstit, un om dintr-o bucată, un om din popor. Cei care doresc să-l cunoască personal vor avea ocazia pe 22 şi 23 aprilie. Duminică, 22 aprilie, Dan Diaconescu va veni în judeţul Hunedoara, pentru a se întâlni cu oamenii de aici, pentru a le afla problemele şi pentru a le oferi sprijinul. (Mihai Cocuţi)

4 comentarii la „Vochiţoiu: „Vom obţine, în judeţ, peste 30 la sută la alegerile locale”

  • Tot ce spui este vrajeala invatata de la senzationescu,iar acum ne mintiti ca aveti in sondaje peste 100%.Nu mai punem „botu”la minciunile voastre.

  • Astia de la PP-DD nu o sa aiba viata lunga sunt foarte sigur ca dupa alegerile locale majoritate o sa plece din partilul vietii

  • Vochitoiu cel ce nusi platea angajati de la firmele lui sa imbogatit si ingrasat de pe urma politicului, ofi gasito pe Elodia ???

  • Aveti ceva impotriva PPDD? USL e aceiasi mizerie ca PDL = FSN Iliescu si gasca lui

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.