Vizitezi Castelul Corvinilor, ai ocazia să te vaccinezi cu serul Johnson&Johnson

Adriana Năstase

Sâmbătă şi duminică, atât turiştii care vizitează Castelul Corvinilor cât şi localnicii se vor putea imuniza împotriva Covid într-un centru ce vaccinare ce va fi amenajat în curtea exterioară a obiectivului istoric.

Fără programări
Pe 15 şi 16 mai, aici se vor putea administra doze Johnson&Johnson (tip de vaccin care se administrează o singură dată, fără a mai fi nevoie de un rapel) şi Pfizer (tip de vaccin pen­tru care e nevoie şi de un rapel, la 21 de zile).
O astfel de acţiune va avea loc şi la finele săptămânii viitoare, pe 22 şi 23 mai 2021.
“Vaccinarea nu se va face în baza unor programări stricte, însă, pentru o mai bună organizare a activităţii, este indicat să con­tactaţi în prealabil personalul centrului, la numerele de telefon 0770-472.363 sau 0771-074.262 (în cazul în care linia este ocupată, vă rugăm să lăsaţi un mesaj prin aplicaţia Whatsapp la unul dintre cele două numere şi veţi fi contactat ulterior).Aceleaşi numere de telefon sunt disponibile şi pentru grupurile de turişti care intenţionează să viziteze Muzeul Castelul Corvinilor sâmbătă sau duminică şi doresc să beneficieze şi de vaccinul anti-COVID 19 Johnson&Johnson ori de cel al companiei Pfizer – BioNTech”, anunţă cei de la Primăria municipiului Hunedoara.
Se pot vaccina atât cetăţeni români, cât şi cetăţeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetăţenilor străini, este necesar ca aceştia să aibă rezidenţa în România.Accesul în centrul de vaccinare nu este condiţionat de vizitarea Castelului Corvinilor!
Centrul de la Castel va funcţiona între orele 9:00 – 20:00, sâmbătă – 15 mai 2021 şi duminică – 16 mai 2021.
Informaţii suplimentare puteţi obţine la numerele de telefon 0770-472.363 sau 0771-074.262 (în cazul în care linia este ocupată, solicitantul este rugat să lase un mesaj prin aplicaţia Whatsapp la unul dintre cele două numere şi va fi contactat ulterior).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare