FlashPolitica si administratie

Vizita lui Dan Diaconescu în judeţ

Dan Diaconescu a ajuns, ieri, 22 aprilie, în judeţul Hunedoara. Ieri, liderul PP-DD s-a întâlnit cu locuitorii din oraşele Deva, Hunedoara, Brad, Orăştie, Haţeg, Simeria, Călan, Geoagiu, precum şi cu locuitorii din mai multe comune şi sate hunedorene (Pui, Bretea Română, Vaţa, Ţebea, Crişcior, Luncoiu de Jos, Veţel, Dobra, Certej, Pricaz şi Rapolt).

În vizita din municipiul Hunedoara, Dan Diaconescu a fost întâmpinat de câteva sute de oameni entuziaşti, care i-au cerut să elibereze judeţul de mafia şi clientela politică. “Aveţi în faţa dumneavoastră doi viitori preşedinţi: Dan Diaconescu, preşedinte al României din 2014 şi Haralambie Vochiţoiu, preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara din această vară”, le-a răspuns Diaconescu, asigurându-i că PP-DD va schimba ţara în bine. Ulterior, Dan Diaconescu s-a oprit la Ţebea. Liderul PP-DD s-a închinat la mormântul lui Avram Iancu şi le-a promis oamenilor veniţi să-l întâmpine că va elibera ţara de ciocoi, aşa cum Avram Iancu a eliberat Transilvania de asupritori.
Spre seară, Dan Diaconescu şi liderii PP-DD din judeţ s-au întâlnit cu locuitorii din Deva. Vizita lui Dan Diaconescu vine ca urmare a invitaţiei preşedintelui PP-DD Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, care a ţinut să puncteze popularitatea de care se bucură Diaconescu în rândul hunedorenilor. “Pentru noi, este o onoare că Dan Diaconescu a venit în judeţul nostru, să asculte problemele oamenilor, să vadă realităţile triste din localităţile hunedorene. Dan Diaconescu este cel în care îşi pun speranţa oamenii de aici şi din toată ţara, oameni sătui de guvernările dezastruoase ale PSD, PDL şi PNL. În acest context, PP-DD este singura soluţie cinstită. Avem deja 30 la sută intenţie de vot în sondaje şi vom creşte în continuare, pentru că oamenii ştiu că Partidul Poporului este singurul care le va readuce o viaţă decentă. Vă mai spun că organizaţia judeţenă PP-DD Hunedoara numără deja peste 5.000 de membri, însă, după vizita lui Dan Diaconescu, numărul înscrierilor în PP-DD se va dubla.”, a declarat Vochiţoiu.
Astăzi, Dan Diaconescu va vizita toate oraşele din Valea Jiului, având programată inclusiv o intrare în subteran, în mina de la Lupeni. (Valentin Popescu)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.