Viorica Dăncilă: Vă asigur că nu îmi voi da demisia!

Sorina Popa

Presiune mare pe Guvernul Dăncilă să demisioneze. Se va repeta scenariul cu fostul premier Victor Ponta? Vom vedea. Până una alta, Viorica Dăncilă (foto), preşedintele executiv al PSD, ajunsă numărul 1 în partid, după condamnarea la închisoare cu executare a lui Liviu Dragnea, a anunţat, ieri, că nu va demisiona din fruntea guvernului.

„Un moment dificil“
„Vreau să asigur că nu îmi voi da demisia, indiferent de solicitările unora sau altora, vedem dacă va fi o moţiune de cenzură. Suntem un partid responsabil, avem o guvernare responsabilă, încă deţinem preşedinţia rotativă. Mulţumesc electoratului, vom face o analiză şi vom veni cu soluţii să le recâştigăm încrederea. Una dintre cele mai bune măsuri este să continuăm programul de guvernare început în 2016. Nu există tabere în partid”, a spus premierul. Viorica Dăncilă a făcut declaraţii după şedinţa pe care a convocat-o în PSD, după condamnarea şi reţinerea lui Liviu Dragnea. Premierul a susţinut că rândurile s-au strâns în PSD şi că nu îşi va da demisia. Va continua programul de guvernare.
„Condamnarea preşedintelui în funcţie reprezintă un moment dificil. Uman vorbind, este o dramă atât pentru el ca persoană, cât şi pentru familia lui. Noi suntem alături de el şi de familia sa. Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit. PSD a strâns rândurile. Mâine (n.r. astăzi) am convocat Biroul Permanent Naţional la ora 11:00, CEx, la ora 18:00. Împreună vom lua deciziile şi vom vedea unde am greşit“, a declarat Viorica Dăncilă.

„Unii vor să preia puterea prin forţă“
Liderul social-democraţilor din judeţul Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „PSD nu trebuie să iasă de la guvernare. Am fost votaţi în 2016, ducem mandatul până la capăt. Respectăm votul, altfel nu ar fi democraţie în ţara asta. Nu vrem să creăm un haos în ţară, doar pentru că unii vor să preia puterea prin forţă“.

Rezultate parţiale comunicate de BEC
În urma alegerilor europarlamentare de duminică, potrivit datelor parţiale furnizate, ieri, de BEC, Partidul Naţional Liberal a obţinut 27,07 la sută din voturile alegătorilor, Partidul Social Democrat – 23,59 la sută, Alianţa 2020 USR PLUS – 19,99 la sută, ProRomânia – 6.74 la sută, UDMR – 6,62 la sută şi MP – 5,42 la sută.
Biroul Electoral Central a centralizat, până la ora 17:00 un număr de 5.072.602 buletine de vot ajunse fizic la BEC.

One thought on “Viorica Dăncilă: Vă asigur că nu îmi voi da demisia!

  • 27 mai 2019 la 21:48
    Permalink

    Noi cei din Valea Jiului am votat de 29 de ani cu PSD si vrem sa se asfalteze drumul DN 7A (Cheile Jietului) ca ne rupem masinile spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca , drumul DN 66A spre Herculane , investitii in Domeniul Schiabil Parang , …

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Judeţul Hunedoara, câştigat de social-democraţi

Surprize, surprize şi în judeţ, în unele localităţi. Deşi primarii sunt de o anumită coloratură politică, partidul lor nu a...

Bulina neagră, 28.05.2019

Dumitru Nicolae Teodor, locuitor din comuna Brănişca Pentru că a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, sub

Bulina albă, 28.05.2019

Flavia Vescan, elevă şi sportivă de la LPS Cetate Deva Pentru că a cucerit medalia de argint şi titlul de

Închide