Viorel Arion, faţã-n faţã cu Ionuţ Iftimoaie

Sorina Popa

Ionuţ Iftimoaie (foto stânga), cunoscutul luptător de K1, a fost nevoit, pentru a nu ştiu câta oară, să facă un drum până în municipiul Hunedoara. Asta, pentru ca să-şi recupereze o sumă importantă de bani, pe care primăria, de pe vremea când instituţia era condusă de Ovidiu Hada, i-o datorează.
Ieri, însă, Ionuţ Iftimoaie a găsit înţelegere la noul primar, Viorel Arion (foto dreapta).
În fapt, firma deţinută de acesta, SC Respect Security, a efectuat servicii de pază pentru Primăria Hunedoara în ultimii doi ani. Deşi angajaţii săi şi-au făcut datoria, fostul edil şef nu a catadicsit să şi plătească pentru serviciul respectiv. În aceste condiţii, suma restantă a ajuns la aproximativ 400.000 de lei.
„Am dat în judecată primăria şi am câştigat, sentinţa este definitivă şi irevocabilă. De aceea, am luat un executor judecătoresc să mă ajute să recuperez datoria de 400.000 de lei. S-a pus poprire pe conturile instituţiei. Am venit azi (n.r. – ieri), la Hunedoara, să discut cu actualul primar. Am găsit înţelegere şi am hotărât împreună să facem un grafic de eşalonare a restanţei, în aşa fel, încât conturile primăriei să poată fi deblocate. Eu mi-am plătit salariaţii, deşi Primăria Hunedoara nu mi-a achitat serviciile făcute, după ce am câştigat prin licitaţie contractul respectiv. Eu respect oamenii, am un nume, nu vreau să mi-l murdăresc. Azi (ieri – n.n.), am decis împreună cu edilul şef să mi se dea în luna ianuarie o primă tranşă din banii datoraţi. Restanţa este veche de un an”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Ionuţ Iftimoaie, multiplu învingător la kickboxing şi K1.

One thought on “Viorel Arion, faţã-n faţã cu Ionuţ Iftimoaie

  • 13 decembrie 2012 la 0:28
    Permalink

    Hada imbogateste toata camarila lui Nicu Gheara.Dupa ce a bagat in buzunarul lui Ene Cornel cateva milioane de euro din ecologizarea Ecosid ,acum i se deconteaza si lui Iftimoaie cateva miliarde.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Procesul Moloţ vs. ANI, amânat pentru ianuarie

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus un nou termen, pentru 23 ianuarie 2013, în dosarul în care preşedintele...

Poluează sau nu, fabrica de făină proteică?

Construcţia unei fabrici de făină proteică în comuna Băcia (foto) a atras nemulţumirea unora dintre locuitorii de acolo. E cam...

Orăştioara de Sus se pregăteşte de sărbători

Peste 200 de copii din Orăştioara de Sus, preşcolari şi elevi până în clasa a VIII-a, vor avea parte de...

Închide