Viorel Arion este primul în preferinţele hunedorenilor

Cu doar patru zile înaintea începerii campaniei electorale, Viorel Arion (foto) conduce în clasamentul preferinţelor hunedorenilor care, în proporţie de peste 36 la sută declară că vor vota candidatul USP la funcţia de primar al municipiului Hunedoara. Un sondaj de opinie realizat de Centrul de Studii Sociale în municipiul Hunedoara arată determinarea hunedorenilor de a alege în funcţia de primar, un om de acţiune.

Viorel Arion, preferatul a 36,42% dintre alegători
În sondajul realizat în perioada 30 aprilie – 4 mai 2012, Viorel Arion (USP)
conduce detaşat în topul preferinţelor electoratului cu un procent de 36,42%. Candidatul USP este urmat la o distanţă de peste 10 procente de candidatul independent susţinut de UDMR şi USL, Bende Barna Gavril care, potrivit sondajului, la alegerile din luna iunie ar obţine 25,99% din voturile alegătorilor. Surprinzător, candidatul independent Ovidiu Hada se situează mult mai bine în preferinţele votanţilor, după ce în Hunedoara au început lucrările de refacere a principalelor căi rutiere. Astfel, cercetarea sociologică arată faptul că Ovidiu Hada ar obţine 21% din voturi. Pe locul 4 se află fostul primar, Nicolae Schiau (independent susţinut de PRM), care ar obţine 10,88% din voturile hunedorenilor. Pe locul 5 se situează candidatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu, Robert Muzsic, cu 4,59%. Candidatul UPSC, Ioan Racolţa, ar fi votat de 1,08% dintre hunedoreni.
Rezultatele arată intenţia de vot a persoanelor care şi-au exprimat decizia de a vota pe 10 iunie 2012. Sondajul efectuat de Centrul de Studii Sociale la nivelul municipiului Hunedoara a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 1.000 de persoane cu drept de vot, marja de eroare a sondajului fiind de ± 2,5%.

Mircia Muntean are 10 procente în faţa lui Moloţ
Cercetarea sociologică demonstrează faptul că hunedorenii nu se lasă păcăliţi şi că „inventarea” candidaţilor aşa-zişi „independenţi” nu a fost nici pentru UDMR şi USL, dar nici pentru PRM, o soluţie câştigătoare. Din rezultatele sondajului mai reiese că, dacă politicienii din UDMR, USL şi PRM sunt dispuşi la compromisuri şi „aranjamente”, hunedorenii nu sunt dispuşi să-şi vândă voturile unor candidaţi de faţadă. Mai mult decât atât, în perioada 30 aprilie – 4 mai 2012, a fost realizat un sondaj şi la nivel de judeţ în care Mircia Muntean îl devansează pe actualul pre-
şedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara cu 10 procente. Sondajul efectuat de Centrul de Studii Sociale la nivel de judeţ a fost realizat pe un eşantion de 1.650 de persoane cu drept de vot. Marja de eroare este de ± 3,2%.

Principalul obiectiv: locuri de muncă în Hunedoara  
Rezultatul obţinut în sondaj de Viorel Arion demonstrează că hunedorenii apreciază singurul candidat care a prezentat proiecte clare de dezvoltare pentru Hunedoara. Principalul obiectiv al lui Viorel Arion este crearea de locuri de muncă pentru hunedoreni.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Eu il sustin pe HADA,eu si familia mea merg la vot sa il voteze mi-au asfaltat cartierul micro 3.. arata superb.. strazile din oras la fel vor arata.. cele 9 strazi..HADA va iesi primar...HADA va creste in sondaje pana la ora votului si va castiga.. cu greu dar va castiga ca are o echipa buna de consilieri independenti care nu mai sunt condusi de un partit .. ca in spatele fiecarui candidat se afla pardite.. dar in spatele lui HADA nu se mai afla molot sau pardidul.. a facut cea mai inteleapta decizie HADA ca e independent.. Votati HADA el e singurul care de 30 de ani asfalteaza si face parcari in cartiere.. si pe bulevarde.. si nu sa imprumutat a adus fonduri UE... moare ungurul de ciuda si arion... ca tot HADA iasa primar

  • Arion a cheltui o gramada de bani... si va cheltui in aceasta campania .. dar amar o sa fie gustul infrangeri.. ca sa va dau un exemplu cat de capabil e arion:unde sta el la casa pe chizid.. nu a fost in stare sa isi asfalteze strada in 8 ani strada aia arata jalnic. ..dar sa il mai pui sa asfalteze sau sa schimbe ceva in orasul asta.. el a fost in stare sa faca 283 contracte cu statul.. ne-am saturat de basexul si de arion.de portocali... si-a schimbat culoare in verde dar naravul ba.votati OVIDIU HADA primar,nu va mai lasati intoxicati de ce scrie ziarul mesagerull(care este al pdl) si ziarul zhd.ro.(care e a lui molot)

  • Arioane!!!....nu rezolvi nimic ca ai schimbat procentele tale cu ale lui Bende...se stir primarul pe urmatorii 20 de ani....BENDE!!!

  • Huneorenilor ati inebunit ce aveti voi in comun cu bende,nu sint destui romani care sa va conduca ,va dati iarasi pe mina ungurilor,nu stiu ce sa zic sinteti ori incostienti ori cretini.

  • Echipa castigatoare la noi in Hunedoara este Viorel Arion primar ,Mihai Leu viceprimar ,iar la consiliul judetean Mircia Muntean.

  • Bende Barna este inteles cu Mircea Ioan Molot , ca in cazul cand va iesi primar ,Mircea Ioan Molot ,sa ia castelul Corvinilor in concesiune pe 99 ani ,va dati seama ce talharie se pune la cale de acest pitic hot Mircea Molot.

  • Votati Barna Bende si Molot pentru ca un ONG de la Budapesta sa concesioneze Castelul pentru 99 de ani! Votati Barna Bende pentru ca UDMR sa introduca placute bilingve pentru toate strazile din Hunedoara! Votati Barna Bende pentru ca angajatii primariei sa fie epurati etnic! Votati Barna Bende pentru ca firmele de casa UDMR, care au avut toate contractele de la spital, sa ia tot in Hunedoara! Votati Barna Bende ca sa-l aduca pe Csibi Barna, colegul lui din UDMR care l-a spanzurat pe Avram Iancu, la Hunedoara, sa se ocupe de statuia lui Iancu din fata primariei!
    „Luminatilor” care imi vor reprosa ca am ceva cu ungurii le zic de pe acum ca am ceva cu UDMR (in care ungurii adevarati nu se regasesc) si n-am facut altceva decat sa scriu ce au facut ei si ce au de gand sa faca.
    Rusine UDMR! Rusine Bende Barna, udemerist imoral care pozeaza in familist convins si om integru!

  • Romanii au fost asupriti , in imperiul austro-ungar ,unde erau considerati cetatenii de rang inferior de grofii unguri ,de ce credeti ca sa asociat Mircea Molot cu ungurii? Pentru ca are sange unguresc in vine in maghiara Molot inseamna purcel,Bende Barna sa isi vada de spital nu sa fie o marioneta in mana securistului Mircea Molot.

  • cata greata te ia vazandu-l pe acest spagar de bende si ca medic nu facea nimic fara sa-i dai si ca director de spital la fel ,vrea sa pozeze in om familist pai cine nu-i stie trecutul amoros si relatiile extraconjugale si el se pozeaza cu sotia la brat RUSINE!!!!!!!!!!!!!!asta este omul moral sper ca hunedorenii sa deschida ochii

  • Dobitocii sufera de arionita! E grea boala. Asta e... Ultimele zvarcoliri.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 ore ago