Viorel Arion este primul în preferinţele hunedorenilor

Cu doar patru zile înaintea începerii campaniei electorale, Viorel Arion (foto) conduce în clasamentul preferinţelor hunedorenilor care, în proporţie de peste 36 la sută declară că vor vota candidatul USP la funcţia de primar al municipiului Hunedoara. Un sondaj de opinie realizat de Centrul de Studii Sociale în municipiul Hunedoara arată determinarea hunedorenilor de a alege în funcţia de primar, un om de acţiune.

Viorel Arion, preferatul a 36,42% dintre alegători
În sondajul realizat în perioada 30 aprilie – 4 mai 2012, Viorel Arion (USP)
conduce detaşat în topul preferinţelor electoratului cu un procent de 36,42%. Candidatul USP este urmat la o distanţă de peste 10 procente de candidatul independent susţinut de UDMR şi USL, Bende Barna Gavril care, potrivit sondajului, la alegerile din luna iunie ar obţine 25,99% din voturile alegătorilor. Surprinzător, candidatul independent Ovidiu Hada se situează mult mai bine în preferinţele votanţilor, după ce în Hunedoara au început lucrările de refacere a principalelor căi rutiere. Astfel, cercetarea sociologică arată faptul că Ovidiu Hada ar obţine 21% din voturi. Pe locul 4 se află fostul primar, Nicolae Schiau (independent susţinut de PRM), care ar obţine 10,88% din voturile hunedorenilor. Pe locul 5 se situează candidatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu, Robert Muzsic, cu 4,59%. Candidatul UPSC, Ioan Racolţa, ar fi votat de 1,08% dintre hunedoreni.
Rezultatele arată intenţia de vot a persoanelor care şi-au exprimat decizia de a vota pe 10 iunie 2012. Sondajul efectuat de Centrul de Studii Sociale la nivelul municipiului Hunedoara a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 1.000 de persoane cu drept de vot, marja de eroare a sondajului fiind de ± 2,5%.

Mircia Muntean are 10 procente în faţa lui Moloţ
Cercetarea sociologică demonstrează faptul că hunedorenii nu se lasă păcăliţi şi că „inventarea” candidaţilor aşa-zişi „independenţi” nu a fost nici pentru UDMR şi USL, dar nici pentru PRM, o soluţie câştigătoare. Din rezultatele sondajului mai reiese că, dacă politicienii din UDMR, USL şi PRM sunt dispuşi la compromisuri şi „aranjamente”, hunedorenii nu sunt dispuşi să-şi vândă voturile unor candidaţi de faţadă. Mai mult decât atât, în perioada 30 aprilie – 4 mai 2012, a fost realizat un sondaj şi la nivel de judeţ în care Mircia Muntean îl devansează pe actualul pre-
şedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara cu 10 procente. Sondajul efectuat de Centrul de Studii Sociale la nivel de judeţ a fost realizat pe un eşantion de 1.650 de persoane cu drept de vot. Marja de eroare este de ± 3,2%.

Principalul obiectiv: locuri de muncă în Hunedoara  
Rezultatul obţinut în sondaj de Viorel Arion demonstrează că hunedorenii apreciază singurul candidat care a prezentat proiecte clare de dezvoltare pentru Hunedoara. Principalul obiectiv al lui Viorel Arion este crearea de locuri de muncă pentru hunedoreni.

91 de comentarii la „Viorel Arion este primul în preferinţele hunedorenilor

 • 7 mai 2012 la 0:48
  Legătură permanentă

  Eu il sustin pe HADA,eu si familia mea merg la vot sa il voteze mi-au asfaltat cartierul micro 3.. arata superb.. strazile din oras la fel vor arata.. cele 9 strazi..HADA va iesi primar…HADA va creste in sondaje pana la ora votului si va castiga.. cu greu dar va castiga ca are o echipa buna de consilieri independenti care nu mai sunt condusi de un partit .. ca in spatele fiecarui candidat se afla pardite.. dar in spatele lui HADA nu se mai afla molot sau pardidul.. a facut cea mai inteleapta decizie HADA ca e independent.. Votati HADA el e singurul care de 30 de ani asfalteaza si face parcari in cartiere.. si pe bulevarde.. si nu sa imprumutat a adus fonduri UE… moare ungurul de ciuda si arion… ca tot HADA iasa primar

 • 7 mai 2012 la 0:54
  Legătură permanentă

  Arion a cheltui o gramada de bani… si va cheltui in aceasta campania .. dar amar o sa fie gustul infrangeri.. ca sa va dau un exemplu cat de capabil e arion:unde sta el la casa pe chizid.. nu a fost in stare sa isi asfalteze strada in 8 ani strada aia arata jalnic. ..dar sa il mai pui sa asfalteze sau sa schimbe ceva in orasul asta.. el a fost in stare sa faca 283 contracte cu statul.. ne-am saturat de basexul si de arion.de portocali… si-a schimbat culoare in verde dar naravul ba.votati OVIDIU HADA primar,nu va mai lasati intoxicati de ce scrie ziarul mesagerull(care este al pdl) si ziarul zhd.ro.(care e a lui molot)

 • 7 mai 2012 la 7:27
  Legătură permanentă

  Arioane!!!….nu rezolvi nimic ca ai schimbat procentele tale cu ale lui Bende…se stir primarul pe urmatorii 20 de ani….BENDE!!!

 • 7 mai 2012 la 7:45
  Legătură permanentă

  Huneorenilor ati inebunit ce aveti voi in comun cu bende,nu sint destui romani care sa va conduca ,va dati iarasi pe mina ungurilor,nu stiu ce sa zic sinteti ori incostienti ori cretini.

 • 7 mai 2012 la 8:15
  Legătură permanentă

  Echipa castigatoare la noi in Hunedoara este Viorel Arion primar ,Mihai Leu viceprimar ,iar la consiliul judetean Mircia Muntean.

 • 7 mai 2012 la 8:20
  Legătură permanentă

  Bende Barna este inteles cu Mircea Ioan Molot , ca in cazul cand va iesi primar ,Mircea Ioan Molot ,sa ia castelul Corvinilor in concesiune pe 99 ani ,va dati seama ce talharie se pune la cale de acest pitic hot Mircea Molot.

 • 7 mai 2012 la 8:23
  Legătură permanentă

  Votati Barna Bende si Molot pentru ca un ONG de la Budapesta sa concesioneze Castelul pentru 99 de ani! Votati Barna Bende pentru ca UDMR sa introduca placute bilingve pentru toate strazile din Hunedoara! Votati Barna Bende pentru ca angajatii primariei sa fie epurati etnic! Votati Barna Bende pentru ca firmele de casa UDMR, care au avut toate contractele de la spital, sa ia tot in Hunedoara! Votati Barna Bende ca sa-l aduca pe Csibi Barna, colegul lui din UDMR care l-a spanzurat pe Avram Iancu, la Hunedoara, sa se ocupe de statuia lui Iancu din fata primariei!
  „Luminatilor” care imi vor reprosa ca am ceva cu ungurii le zic de pe acum ca am ceva cu UDMR (in care ungurii adevarati nu se regasesc) si n-am facut altceva decat sa scriu ce au facut ei si ce au de gand sa faca.
  Rusine UDMR! Rusine Bende Barna, udemerist imoral care pozeaza in familist convins si om integru!

 • 7 mai 2012 la 8:27
  Legătură permanentă

  Romanii au fost asupriti , in imperiul austro-ungar ,unde erau considerati cetatenii de rang inferior de grofii unguri ,de ce credeti ca sa asociat Mircea Molot cu ungurii? Pentru ca are sange unguresc in vine in maghiara Molot inseamna purcel,Bende Barna sa isi vada de spital nu sa fie o marioneta in mana securistului Mircea Molot.

 • 7 mai 2012 la 8:27
  Legătură permanentă

  cata greata te ia vazandu-l pe acest spagar de bende si ca medic nu facea nimic fara sa-i dai si ca director de spital la fel ,vrea sa pozeze in om familist pai cine nu-i stie trecutul amoros si relatiile extraconjugale si el se pozeaza cu sotia la brat RUSINE!!!!!!!!!!!!!!asta este omul moral sper ca hunedorenii sa deschida ochii

 • 7 mai 2012 la 8:29
  Legătură permanentă

  Dobitocii sufera de arionita! E grea boala. Asta e… Ultimele zvarcoliri.

 • 7 mai 2012 la 8:35
  Legătură permanentă

  In conducerea ONG-ului de la Budapeste care vrea sa concesioneze Castelul pe 99 de ani se afla cuscrul lui Mircea Molot ,o noua hotie in familia Molot-Venter .

 • 7 mai 2012 la 9:09
  Legătură permanentă

  Il conjur pe Hada sa spuna daca e adevarat ca Bende si Molot au fost la el in birou cu ONGul de la Budapesta cand au cerut concesionarea! Sa spuna adevarul! Daca e adevarat, e clar de ce il sustine Molot pe Bende.
  HADA, DATOREZI HUNEDORENILOR ADEVARUL DUPA TOATE NECAZURILE PE CARE NI LE-AI FACUT!

 • 7 mai 2012 la 9:18
  Legătură permanentă

  Hada a spus ceva vag la o emisiune la INFO-HD in legatura cu concesionarea castelului ,dar nu a vrut sa spuna tot, el a fost un lacheu a lui Molot, si probabil ca Molot il are la mana cu diverse afaceri.Mircea Molot este constient ca pierde alegerile dar vrea sa de-a un tun cu castelul Corvinilor, poate vrea sa se autointituleze voievod,acest pitic securist.

 • 7 mai 2012 la 9:19
  Legătură permanentă

  altceva in afara de castel mai stiti, ce sa faca fratilor ungurii cu castelul, au si ei unul identic in Budapesta pt.cei care nu ati stiut,
  dar ia ganditiva voi la ceea ce va promite ARION – plaja privata pt.tineret la Cincis, oare unde, poate pe tataus, caci in rest e totul privat ;i nici macar nu apartine de Hunedoara ci de Teliuc, deci va fi primar la Teliuc???? ma intreb…. restaurarea unui simbol al Hunedoarei – CANTINA RESTAURANT – imobil vandut de mult, si distrus complet pe locul caruia se va ridica falnic un palat al lui?????? si mai vreti…. eventual niste contracte cu statul ca cele 285 nu-i sunt suficiente pentru asi umple buzunarele cu banii nostri…. Votati fratilor ARION sa fiti in continuare saraci, flamanzi si goi, sa ramaneti fara copiii, caci eiu nu mai au nici un viitor aici in Hunedoara….

 • 7 mai 2012 la 9:23
  Legătură permanentă

  Pentru DANA – draga mea, sau dragul meu, caci nu stiu cine esti, te simti cumva frustrat ca d-l dr.nu ti-a data atentie, ai apelat cumva la el si ti-ai folosit farmecul si n-ai avut succes??????
  de ce nu-i intrebi pe cei pe care ia tratat, pe cei pe care ia ingrijit, pe prietenii pe care are, ce fel de om este??? aduci niste acuze grave unui om adevarat, dar romanul cand se vede la aneghie nu stie altceva decat sa arunce cu noroi in tot ceea ce este bun, sau sa inteleg ca-ti place sa te balacaresti in propria-ti mocirla?????
  si vezi ca exista si legi impotriva calomniilor, chiar daca sunt postate sub forma pe care o faci. Atunci cand faci afirmatii trebuie sa le si diovedesti!

 • 7 mai 2012 la 9:24
  Legătură permanentă

  As fii curios sa intreb…unde ,cand si cum aTI facut acest sondaj?Pe mine sau cunoscutii mei nu m-a intrebat nimeni…decaT Arion mai bine BENDE…Sunteti total dezinformati in legatura cu Bende..Ce locuri de munca va face Arion?Vai si amar…DACA AJUNGE ARION PRIMAR DISPARE HUNEDOARA DE PE HARTA…SA NE FEREASCA BUNUL DUMNEZEU DE ASA PRIMAR…BENDE BARNA ESTE OMUL DE CARE ESTE NEVOIE IN ORASUL ASTA..OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT…Si inca ceva…Vedeti-va barnele din ochii vostri ..decat paiele din ochii altora

 • 7 mai 2012 la 9:28
  Legătură permanentă

  Castelul Corvinestilor trebuie sa ramana al nostru al Hunedorenilor ,nu trucaje securiste marca MIM adica Mircea Ioan Molot care vrea sa puna laba pe el , prin intermediu unui ong unguresc ,ajuge ticalosule Molot cat ai furat mai vei sa furi si un simbol istoric .

 • 7 mai 2012 la 9:37
  Legătură permanentă

  Daca va lua castelul Molot va schimba si simbolul heraldic in locul corbului va pune o oaie,pentru ca este mare propietar de oii ,are peste 25000 .

 • 7 mai 2012 la 9:39
  Legătură permanentă

  Pentru Aron Paul (sau Arion???) si pt.Nicu
  Ce gogosi incercati sa vindeti voi cu castul…ong…unguresc..
  chiar crede-ti ca le trebuie asa ceva?
  Si apropo despre un primar ungur…. pana acum am avut doar primari romani si rezultatul este cel pe care il vedeti: strazi neasfaltate, gropi, dar ce gropi cratere, caini vagabonzi… someri… oameni tristi, suparati, tineri plecati din oras, batrani fara copii, copii fara parinti si toate astea pentru ca am avut primar ROMANI

 • 7 mai 2012 la 9:45
  Legătură permanentă

  Fratilor ati inebunit de tot cu castelul si cu ONG ul unguresc????????? Tot ce va spune Arion repetati ca niste papagali!!! Aruncati cu pietre fara sa cunoasteti adevarul si fara sa incercati macar sa vedeti dincolo de nationalismul asta care brusc s-a desteptat in voi!Tot dati in sus cu romanii dar in 20 de ani acesti romani au facut ceva pentru acest oras???? L-au daramat si au furat aproape tot ce se putea si acum ca a mai ramas cate ceva vor sa-l aduca la stadiul de comuna, iar voi stiti doar sa dati cu noroi in oameni in urma carora ramane ceva. Diferenta intre cei doi candidati este ca unul desi a fost opt ani la putere nu l-a interesat acest oras ( a se vedea realizarile d-lui Arion in afara de votul pentru scaderea salariilor si pensiilor) iar celalalt a modernizat o institutie de care beneficiaza toti hunedorenii.

 • 7 mai 2012 la 9:50
  Legătură permanentă

  Tiganul de Arion a furat statul,nu mai pupa el asa ceva,ar vrea sa fure si de la prinarie impreuna cu acolitii.Mircia la adus pe hada din america la primarie acuM il aduce pe arion ,NU VA MAI VREM,ATI FURAT DESTUL

 • 7 mai 2012 la 10:03
  Legătură permanentă

  cand, cine, cum, in ce oras s-a facut acest sondaj ca eu nu am auzit de el?poate s-a facut printre membrii pdl din orasul Hunedoara si atunci e oarecum logic sa iasa arion pe locul 1, desi ma indoiesc.
  legat de castel prezentati documente fratilor, faceti numai afirmatii fara acoperire.
  eu unu m-am saturat de pdl si de arion- afost in parlament si nu a facut nimic pentru oras, nu pentru judet

 • 7 mai 2012 la 10:21
  Legătură permanentă

  care sustineti idei cu sondaje…sau alte bazaconii..aduceti fratilor dovezi..sale vedem si noi

 • 7 mai 2012 la 10:31
  Legătură permanentă

  Eu sunt un ROMAN get beget, si chiar il sustin pe Benbde ca om, chiar daca e de alta etnie, ce conteaza limba, sau limbile pe care le vorbeste, important e ca simte romaneste, traieste alaturi de noi aceeasi drama, si chiar vrea sa faca ceva pentru noi.
  In schimb ARION a fost 8 ani in parlament si n-a facut nimic pentru noi, pt.HUNEDOARA, si vorba aceea a stat si alevitat in parlament pe banii mei, pe bani tai, pe banii tuturora, nestiind c a poate eu n-am bani de paine. L-a durut pe el de mine sau de tine? Si vine acum cu acel faimos pliant in care imi pune imagini de SF/ plaja, piscina, parcuri pt.caini, piste pt.biciclisti, …. imagini false… asa cum este si el fals…. Ma intreb el e cu adevarat roman, sau in vene-i curge alt sange? Oricum nu simte romaneste, simte doar baneste

 • 7 mai 2012 la 10:37
  Legătură permanentă

  Mircea Molot a organizat anul trecut cununia ficei sale Alexandra ,propietara Ziarului Hunedoreanului si a postului Hd-Tv, oficiata de primarul Ovidiu Hada la castel, ginerele un tigan numit Robert Venter sa laudat inca de anul trecut ca socrul sau Mircea Molot va lua castelul ,iar el Robert Venter sa-l tranforme in cazinou.

 • 7 mai 2012 la 10:44
  Legătură permanentă

  Eu sunt romanca si votez un primar roman pe Nicolae Schiau ,nu contest ca doctorul Barna Bende este un medic bun ,dar sa isi vada de meserie , daca vreau un primar ungur pot sa ma duc in Ungaria,iar despre Mircea Molot consider ca este un om josnic ,care nu merita votat pentru ca nu a facut nimic pentru orasul nostru ,obtiunea mea si a familiei mele este Nicolae Schiau primar si Mircia Muntean presedinte la consiliul judetean.

 • 7 mai 2012 la 11:07
  Legătură permanentă

  Pentru Eleonora
  Schiau a mai fost primar 4 ani, si cea facut?????? in afara de faptul ca a vandut toate spatiile verzi, si a pus flori pe stalpi. Eu n-am nevoie de flori pe stalpi, eu vreau zona verde, vreau parcuri pt.copii si batrani, eu vreau un oras adevarat.

 • 7 mai 2012 la 11:26
  Legătură permanentă

  Sunt din Simeria si nu sunt de acord ca acest securist imputit Mircea Molot sa isi insuseasca Castelul Corvinilor, la noi in Simeria piata a fost vaduta de catre primarul Petre Paun Jura la pretul de 2,5 miliarde lei vechi adica la pretul unui apartament ,in favoarea unei firme care apartine fetei lui Mircea Molot.Nu ma intereseaza cine va iesi primar in Hunedoara important este ca un monument istoric cum este Castelul Corvinilor sa ramana in circuitul turistic ,nu sa il ia Mircea Molot pe nimic ,asa cum a luat piata din Simeria.

 • 7 mai 2012 la 11:27
  Legătură permanentă

  HADA va iesi primar nici arion nici bende nu merita sa fie primar..HADA va iesi primar va garantez eu.. cel mai bun dintre toti e Hada.el a spus stop concesionari castelului.. el a adus fonduri UE el va continua proiectele care le are aprobate si le va prezenta in campanie… nu proiectele lui arion in photoshop.. ci proiecte GATA APROBATE DE UE.

 • 7 mai 2012 la 11:39
  Legătură permanentă

  Molot nu merita nici macar o basina in nas ,un labar securist.

 • 7 mai 2012 la 11:46
  Legătură permanentă

  Hada primar???? E bancul zilei? N-a fost in stare sa-si duca mandatul acesta pana la capat, si crede ca va mai castiga unul?

 • 7 mai 2012 la 11:47
  Legătură permanentă

  ce proiecte are Hada???? De ce nu a facut nimic pana acum inainte de alegeri? In afara de borduriada ce proiecte concrete mai are Hada?????……., alea din campania trecuta? mai treziti-va fratilor!!!

 • 7 mai 2012 la 11:59
  Legătură permanentă

  Oameni buni, ce e cu voi?
  Oare s-a uitat cine a distrus acest oras?….eu stiu ca Pogea a inchis combinatul in cea mai mare parte….adica colegul de partid al lui Arion…de Arion ce sa mai zic?…ce a facut 8 ani ca si parlamentar!!!!…nimic…de fapt gresesc…are 256 de contracte cu statul…si inca ceva pozeaza in mare crestin, doar ca in parlament a avut ca initiativa PERSONALA : LEGEA CASATORIEI INTRE HOMOSEXUALI…BISERICA CE FACE?????

 • 7 mai 2012 la 12:34
  Legătură permanentă

  USL e la guvernare, PDL se dizolva incet, UNPR da mana cu USL la nivel national…asa ca e clar.
  BENDE – om gospodar, bun manager, om cu viziune si proiecte, respectat, vorbitor de 3 limbi
  ARION – 265 de contracte cu statul, a votat pt taierea bugetului si a pensiilor, fura proiecte si face risipa de bani pt ca e ultima lui speranta
  HADA – 0 barat, prost, incult, taran, badaran, cocalar, jenant.
  SCHIAU – om gospodar cu realizari pt un inginer, a facut si bine dar mai mult rau..de-aia l-au si schimbat oamenii
  MIRCICA – papagal, mincinos, fripturist, putred de bogat, tot ce a facut a facut cu ajutorul lui Molot
  MOLOT – turnator la securitate, baron local, a trasat multe proiecte in judet, are potential si viziune dar n-a deschis cum trebuie judetul spre dezvoltare. are multi prieteni dar si mai multi dusmani iar partidul sau va fi la putere in urmatorii 4 ani. din cand in cand a mai dat bani pt cauze nobile.

 • 7 mai 2012 la 12:40
  Legătură permanentă

  potrivit unor date recente, la Sibiu, numai doua strazi erau pe vremea lui Ceausescu, unde nu erau infiltrati turnatori. Daca ne gandim bine, erau mai multi turnatori decat oameni neutri, pt ca asa functiona sistemul. Intre Molot si Mircia inclin spre Molot…..N-am prea multe argumente dar cu nebunu mincinos nu votez ca-i sarit de pe fix si minte prea mult.

 • 7 mai 2012 la 13:19
  Legătură permanentă

  Votam Mircia Muntean se vede diferenta intre Deva si Hunedoara ,Mircea Molot un hot securist sa plece la oile lui.

 • 7 mai 2012 la 13:33
  Legătură permanentă

  eu nam nimic cu ungurii dar ii votez pe VIOREL ARION SI PE MIRCIA MUNTEAN.Cred ca fac o echipa buna.

 • 7 mai 2012 la 14:42
  Legătură permanentă

  da, la fel cum facea Mircia si cu Hada acum patru ani, pentru cei care nu stiu tot Mircia l-a adus si pe Hada primar cu tot cu americanii lui!!!

 • 7 mai 2012 la 15:48
  Legătură permanentă

  Celia ,Ovidiu Hada a fost adus de Mircea Ioan Molot, ai uitat ca timp de aproape patru ani Hada era langa Molot ,cum este un caine la oile lui Molot,consider ca a sosit timpul ca Hada si Molot sa plece nu au facut absolut nimic pentru cei care i-au ales in 2008. Mircia Muntean va castiga in mod detasat alegerile.

 • 7 mai 2012 la 16:44
  Legătură permanentă

  Ce aveti oameni buni?… Intre un cetatean roman de etnie maghiara si un cetatean roman de etnie romana care e mare hot faceti alegerea pe criterii etnice? Eu credeam ca e important profesionalismul si munca din spatele lor, realizarile…Oare nu avem egalitate de drepturi in aceasta tara?
  Conteaza etnia sau capacitatea de a face ceva ptr. acest oras aproape distrus de ETNICII ROMANI…SA NU UITAM ACEST LUCRU!!!!

 • 7 mai 2012 la 16:50
  Legătură permanentă

  Draga Nelu, Hada a fost prietenul lui Mircia si defilau impreuna asa cum defileaza acum cu Arion. Abia dupa ce a ajuns primar Hada a tercut de partea lui Molot. Asa ca mai informati-va inainte de vorbi, nu mai repetati povestile pe care vi le toarna altii, ganditi si singuri!!!!!

 • 7 mai 2012 la 17:06
  Legătură permanentă

  @nelu
  Nu mai bate campii mai baiatule, ca pe Hada , Munteanu l-a adus, iar acum vre sa-l aduca pe Arion, sa faca ce? Tot bateti campii cu realizarile din Deva. Da au fost in mandatul trecut, dar in mandatul asta ce a facut? Nimic! Mergeti in Deva si vedeti. Munteanu a luat-o razna rau de tot. Pana a avut in spate pnl-ul a facut ceva, dupa aceea numai bate campii crezandu-se mare lider local si fauritor de echipe castigatoare. Daca hunedorenii vor sa mai faca Munteanu experimente pe ei, asta e, dar sa nu mai planga inca 4 ani. Daca sondajul e real de ce e Arion e asa de disperat, ca da milioane pt un vot, face chefuri in cartiere, plangeri penale la contra-candidati si tot felul de intoxicari… Castelul la Unguri.. Si cand te uiti, sunt atatia cretini care pun botu la vrajeala asta ieftina..

 • 7 mai 2012 la 19:37
  Legătură permanentă

  Hada primar.degeaba spuneti voi… ca bende stie 3 limbi?:))) care sunt astia? romana ungureste si engleza sau care o vrea el.. Hada are alta mentalitate gandeste lucrurile la scare mare… nu ca si voi… pe termen mic.. HADA este independent nu mai e legat de partid .HADA primar.

 • 7 mai 2012 la 19:59
  Legătură permanentă

  Hada primar la tine acasa poate, in Hunedoara niciodata!!!!!!!!!!

 • 7 mai 2012 la 21:00
  Legătură permanentă

  Prea multe minciuni!
  1. un sondaj fals ,contrafacut ,ca doar domnu’ deputat are firma de sondaje;
  2.mai nou atacul impotriva lui Bende e ca e curvar ,inafara ca -i ungur; ca atat stiu ei sa faca campanie; dar pana la campanie , de ce n-a fost?doar de acum ,ca le e ciuda ca e baiat frumos ,educat si cu bun simt; si mai ales ,nu i-a jignit pana acum niciodata ,desi si Hada si Arion ,numai asta fac in campanie;
  3.ce a facut pana acum Hada,inafara de a inhata un proces de coruptie care inca nu s-a finalizat?
  4.Mircea Muntean ,se da doar jignit de catre Molot,cu care pana acum era pe o mana ; cum l-a taiat de la portie ,cum a inceput sa latre si vrea sa fie salvatorul judetului ,Mesia!
  5. Schiau spera sa uite lumea cum a vandut el terenurile si a distrus parcurile; doar il chema „primarul 10%”
  Mai ganditi-va si pe termen lung ,nu doar „mi-a asfaltat strada”;
  Iar prostia cu concesionarea Castelului ,e tipic MANIPULARE SI DEZINFORMARE IEFTINA ;DOAR PROSTII POT SA CREADA ASA CEVA!!

 • 8 mai 2012 la 3:17
  Legătură permanentă

  Desigur ,mai ANONYMOUS ,ESTI PENIBIL , il tot sustii pe analfabetul de HADA cu gafele lui ,asta nu stie sa vorbeasca ,spune numai prostii pe la televiziuni ,VANGHELIE DE HUNEDOARA ,are procese penale ,ar trebui sa vsti :158/57 /2011 ;834/57/2011 .Au termen azi 8 mai la CURTEA DE APEL ALBA IULIA .Crezi ca nu a furat destul impreuna cu vice primarul ,care mai are un dosar penal 278/57/2012 .

 • 9 mai 2012 la 8:58
  Legătură permanentă

  Toti trei candidati ( HADA , ARION , SCHIAU ) nu ai miscat nimica pt hunedoreni si mai ales Arion Viorel este cel mai manjit din toate pct de vedere si fura si financiar si proiectele altora fara nici o jena. Ca sa fii un bun manager din toate pct de vedere sa faci cum arata Spitalul si cum a gestionat Dl Bende banii pentru renovarea spitalului …. Cel mai urat Arion Viorel a fost unu din cei care a taiat cu fara nici o jena SALARIILE BIGETARILOR SI PENSIILE BUNICILOR NOSTRII CARE AU MUNCIT DIN GREU !!!!! ARION VIOREL + MIRICIA MUNTEANU = HOTII HUNEDOAREI !!!!!!

 • 9 mai 2012 la 12:59
  Legătură permanentă

  Arion poate schimba viata hunedorenilor in bine si poate da o noua sansa municipiului de pe Cerna, in rest sunt doar povesti de nepriceputi.

 • 9 mai 2012 la 23:01
  Legătură permanentă

  vrajeli ,minciuni ,speculatii si muuulta prostie (care place mult politicienilor);nu au nevoie de dastepti, doar de prosti da’ multi!
  Arion=mafie; nu uitati ca pe vremuri era mare PNL-ist ,de minuta cu Molot si Mircia ,pana a tradat la tatucu Baselu;de ce e disperat sa castige? ca nu mai pupa alt mandat in veci , si are sarcina de la Nashul cel mare sa faca banii de campanie ,aia din toamna ,acolo e buba ;cu cine e prieten el? cu Ovidiu Crisan (alt mafiot de soi ) si cu Loti Farcas,cel mai ungur dintre unguri ,mare PDList;cine a mai vazut NOTAR public care face banii cu lopata doar dand din pix ,sa-si lase meseria (he,he ,cati n-ar vrea sa apuce la ciolanul asta ,si nu le ajunge o viata ) si sa se faca director la MINVEST; IA GHICI GHICITOAREA MEA??? DE CE????va urma….

 • 11 mai 2012 la 0:15
  Legătură permanentă

  sunt dispus sa cred ca cine e OM poate fi de orice etnie si cine e NEOM poate fi romanul-romanilor ca tot degeaba!omul sfiinteste locul! BENDE PRIMAR!

 • 13 mai 2012 la 9:29
  Legătură permanentă

  Pe Arion nici macar PDL- istii nu l-au sustinut in initiativele lui ca deputat. Cea mai arzatoare problema a celor care i-au dat votul si l-au trimis in Parlament nu cred ca era oficializarea legaturilor gay. Pe mine nu ma reprezinta.. nu ma intereseaza nici comunitatea gay, nici felicitarile trimise cu toate ocaziile(bani cheltuiti aiurea). Simte ca nu va mai ajunge in PARLAMENT si vrea la PRIMARIE. Si cine il sustine… Mircia Muntean care pana mai ieri era mare liberal si care l-a sustinut si pe HADA , care 4 ani s-a ocupat intens de afacerile lui si ale tatalui sau si acum da declaratii pe la DNA. Nu ma intereseaza discursurile si promisiunile politicienilor. Sa ne uitam la ce au facut candidatii pe unde au trecut pana acum, nu doar la ceea ce promit. http://www.mediafax.ro/social/concubinajul-si-legaturile-gay-interzise-in-romania-7983614

 • 13 mai 2012 la 12:02
  Legătură permanentă

  Ce face invidia asta din oameni…
  Bai oameni buni…bende a fost luat prin surprindere ca si candidat la primaria Hunedoara, este un om influent( manager al spitalului Hunedoara ) , nici macar un proiect nu poate sa va prezinte pentru ca este controlat de altii .. de bine de rau, arion are niste planuri ..va prezentat niste idei de-ale lui . Altii cu ce au venit? cu nimic . , v-a dat cate un mar si cate un sapun sa va spalati si sa mancati … asta este planul lui de bataie pentru candidatura lui la primarie … de hada ce sa mai zic ..a dat cate 100 de lei la cersetori sa-i poarte tricoul si sapca … asta da treaba. .. vai si amar de voi … si a mai oferit niste inghetata prin parcuri … dar 4 ani de primarie nu a facut absolut nimic.
  Cat despre arion…. este ceea ce ne trebuie ..daca a reusit sa faca atitea contracte cu statul ..inseamna ca ii merge mintea…noi de un asa primar avem nevoie

 • 13 mai 2012 la 20:15
  Legătură permanentă

  Mircia Muntean a fost omul lui Molot mai mult de 10 ani; cum de nu si-a dat seama ce fel de om este ,asa cum il critica acum; cum se improasca cu noroi fostii prieteni ,dupa cum le cere interesul?!
  Si Arion era mare PNL , pana s-a schimbat dupa cum i-a dictat interesul; si-a schimbat parul ,ca acum e UNPR,USP ,dracu mai stie ,si din portocaliu s-a inverzit ,poate ne pacaleste !

 • 15 mai 2012 la 20:02
  Legătură permanentă

  DOAMNE FERESTE SA AJUNGA ARION VIOREL PRIMAR!!!Trezirea Hunedoara,ce ati patit?Cum sa votam un om care in 8 ani nu a facut absolut nimic pentru oras?Voi chiar nu va dati seama cate a facut Bende Barna pentru spitalul din Hunedoara?Atata timp cat restul candidatilor nu au facut nimic pentru oras nu inteleg cum vreti sa votati asemenea mafioti si smecheri.Votati dr.Bende ca primar!!!

 • 16 mai 2012 la 9:21
  Legătură permanentă

  subscriu Leului(sper ca nu e din celebra familie Leu,doamne fereste!).
  cel mai corect ,cel mai bun si cel mai bun gospodar e BENDE; cel mai roman dintre unguri si cel mai ungur dintre romani, e crescut intre romani ,iubeste Romania si Hunedoara ,dar nici nu -si reneaga originile ,asa cum ar vrea multi si cum multi nu pricep ; trebuie sa fi nascut intr-0 familie mixta ,asa cum sunt majoritatea din zona noastra ca sa intelegi lucrul asta;

 • 16 mai 2012 la 21:33
  Legătură permanentă

  ARION conduce in sondaje! Sigur! La mare departare de ceilalti! La cel in contracte grase cu statul!

 • 17 mai 2012 la 20:10
  Legătură permanentă

  Va cconvine ca la admiterea in facultate, copii vostrii sa nu reuseasca la fara plata? de ce minoritatile si ma refer la maghiar au locuri rezervate? bunicii si parintii vostri chiar nu au suferit de pe urma grofilor? ne amintim de Ip si Trasnea? cate drepturi au maghiarii acum?? va ajung degetele sa le numarati? vor sa fie cum vor ei….SA PLECE!!!!!!!

 • 20 mai 2012 la 0:19
  Legătură permanentă

  Parerea mea este ca ar fi bine sa castige Bende, Hunedoara se va numii Vajahunyad, vom avea autonomie ca municipiu, vom avea o noua limba, un nou imn, alt drapel si pe deasupra am invata si ungureste ca sa nu astepte nimeni sa se vorbeasca romana in institutiile publice din hd. Cat despre restul…. nici nu are rost sa ma obosesc, dar in nici un caz nu sunt de acord cu conducerea municipiului de pe cerna de „Gavril”.
  Eu personal ma voi duce la vot, dar voi anula buletinul de vot, pentru ca nici un candidat nu merita nici macar sansa de a face ceva in Hunedoara.

 • 21 mai 2012 la 11:16
  Legătură permanentă

  Nu sunt din Hunedoara ,dar dr. Bende mi se pare mai serios.Ungurii sunt gospodari,comparati satele si gospodariile lor cu ale multor romani si veti vedea respectul lor pentru curatenie si ordine. Nu trebuie sa dezgropam iar securea razboiului cu ungurii si sa nu vedem si lucrurile bune care le-au facut,mai ales in Ardeal

 • 23 mai 2012 la 11:40
  Legătură permanentă

  Pe mine nu ma intereseaza municiupiul Hunedoara …. eu sunt plecat din tzara de 10 ani .. dar sincer .. voua nu va convine niciodata nimika,Dece nu candidati voi la primarie …ala nu e bun ala nu e bun .. dar oare care este BUN.Decat sa strice bani pe campani electorale mai bine ar ajuta un on necajit care nu are o felie de paine pe masa,si prostiile alea cu concesionarea castelului … este o mare minciuna.Acuma Hada va pacaleste cu asfaltarea asta de strazi… dc nu a facuto pana acuma .. si o face doar acuma inainte de alegeri….In Campania Trecuta zicea ca va ajuta Corvinul …. cu ce la ajutat .. a adus numai hotzi care sa isi spele bani si sa isi primeasca si el dreptul de 10%.Schiua ce a facut ptr hunedoara.. a vandut parcurile si pus flori pe copaci .. in rest nimik …Pe Arion asta… il stiu doar ca om care trimite scrisori acasa cand este ziua ta,nu l-am vazut la carma primariei sa vorbesc despre el.Fratilor nici nu sti cu cine sa mai votezi …in cine sa ai incredere totzi au dat din gura ca fac multe si nu au realizat nimika.. toata lumea pleaca din oras pentru a cauta un loc de munca si un oras cat mai frumos pentru familia lui.Orasul nu mai aer o echipa de Fotbal .. o echipa de Atletism…De Inot … == ZERO SPORT. Tot ceea ce va cer .. este sa mergetzi la vot .. si sa votatzi fiecare cu care consideratzi ca este mai bun … si va indemn sa mergetzi la vot .. pentru ca de nu vetzi vota … se vor gasi hotzii sa voteze in locul vostru.Sunt mandru ca sunt Hunedorean ,dar nu ma atrage cu nimika Hunedoara in momentul de fatza sa ma intorc acasa in orasul in care am crescut,nu vreau sa imi vad copii jucandu-se in gunoiul din hunedoara sau sa fie muscat de caini sau batut de Huligani

 • 26 mai 2012 la 18:09
  Legătură permanentă

  Cata nerusinare in hunedoreni!Cum puteti spune ca nu il votati pe Bende fiindca e ungur!Ce e cu chestia aia ca vrea sa vand castelu’ sau sa-l duca(unde???in Cuca-Macaii??)Voi credeti ca asta e S.F.?Doamne fereste.Cum il acuza unii pe Bende ca e ungur.Il acuz si eu pe Arion ca e un tigan nenorocit si un hot,il acuz pe Hada ca e un american analfabet si ordinar.Ce mai vreti.BA DA TREZTITI-VA ODATA HUNEDOARA CA IMEDIAT ADOARME TOT ORASU SI SE LASA PRAFU!

 • 26 mai 2012 la 18:13
  Legătură permanentă

  Subsriu lu’ Vioo:deci lamuritima si pe mine ca nu pot intelege cum naiba vreti sa-l votati pe Arion?Deci pur si simplu nu inteleg cat trebuie sa fii de batut in cap!EXPLICATI-MI!Doamne fereste ce oamnei de 2 lei avem in hunedoara,baaaa cumv reti sa-l votati pe Arion ca imediat ma enervez de prostiile voastre!

 • 26 mai 2012 la 22:14
  Legătură permanentă

  Va rog cititi cu atentie pliantul de campanie al lui Schiau si vedeti cite lucruri bune a facut in 4 ani pt Hd, lucruli reale care se pot vedea, care se pot atinge, de care multi hunedoreni beneficiem in momentul de fata.Vedeti si ce proiecte interesante de viitor ne propune acest om.Cred ca daca nu reparam greseala pe care am facut-o in 2008 fata de acest om Hd se va scufunda si mai mult. Haideti sa nu mai facem experimente si sa votam concret. Votati SCHIAU un om pentru HUNEDOARA. P.S. Acest articol l-am scris neinfluentat de nimeni si neavind niciun interes personal sau politic.

 • 26 mai 2012 la 22:23
  Legătură permanentă

  Sondajul publicat de Arion este real dar doar din punct de vedere al cifrelor. 1.SCHIAU 2.BENDE 3.ARION 4.HADA. Oamenii lui Arion care au facut sondajul ori le este frica de el si nu i-au dat datele exacte ori el scrie cam ce i-ar place lui sa se intimple. Vise portocaliule. Lumea s-a saturat de minciuni, va vor lua banii(cu cana cu tot), va vor manca micii si sarmalele(facute la umbra castelului), va vor bea bautura si vor vota pe cel mai capabil – NICOLAE SCHIAU.

 • 27 mai 2012 la 1:12
  Legătură permanentă

  Tot vad co0ntre Bende Barna/Viorel Arion…si pentru hunedoreni..1 la mana…cand te adresezi hunedorenilor…sau oricarui judet din tara asta,vorbeste in romana(chiar daca avem cateva judete pline de unguri nu cred ca acolo isi depun oamenii candidatura in limba maghiara,sau chiar daca o fac nu baga imnu ungariei la sfarsit).Si da, mi-am dat seama ca am avut o paranteza mai mare decat prima fraza :)) si da..poate suna putin rasist..dar din moment ce Obama nu si-a tinut discursul la lansarea candidaturii in swahili,(si totusi a castigat) nu vad de ce Bende Barna a trebuit sa faca acest gest.

  P.S : Independent nu inseamna pupat de funduri pe la C.J
  P.P.S : Hunedoreni,scoateti-va capul din fund,maghiari votati omul nu rasa,maghiari in general „Ardealul Pamant Romanesc – Milton G. Lehrer”

 • 27 mai 2012 la 15:57
  Legătură permanentă

  Andrei,sunt de acord cu tine(cu chestia aia cu votati omul nu rasa) dar daca a vorbit Bende pe maghiara a omorat pe cineva?Da,VOTATI OMUL CARE A FACUT MULTE LUCRURI BUNE.Votati un om despre care NICIODATA nu s-a spus ca a furat.Votati Bende!
  P.S.:Toata lumea zice ca nu voteaza cu Bende ca e sustinut de Molot,dar intai uitativa la Bende ce fel de om e si dupaia de cine este sustinu.Putem vota si Bende ca primar si Mircia ca consilier judetean!

 • 27 mai 2012 la 22:54
  Legătură permanentă

  Maria..daca in secolul 21 nu esti in stare sa tii un rahat de discurs de jumatate de ora in limba romana (intr-un municipiu cu 94% din populatie romani) nu ai ce cauta la primarie..indiferent de ce/cat ai facut pentru municipul respectiv.Nu contest faptul ca domnul Bende Barna este un medic stralucit,doar ca in afara de faptul ca a adus ceva imbunatatiri spitalului chiar nu vad niciun alt lucru facut de el pentru municipiu.acestea fiind zise,cu riscul de a suna rasist,Bende Barna sa candideze in Harghita sau Covasna. Si de la capat

 • 1 iunie 2012 la 20:48
  Legătură permanentă

  Cum se poate sa scrie INDEPENDENT si, langa, SUSTINUT de psd,pdl etc???? ori e independent, ori e sustinut! Ce e gogomania asta?

  Votati fratilor un ungur sa vedem daca ungurii sunt uniti sau nu! Daca sunt uniti, ne-am ars. Numai ce-a trecut scandalul cu universitatea in limba maghiara.
  In mod cert, rezolvarea problemelor romanilor va avea prioritate.
  De ce n-am avea un oras neaos maghiar?

 • 3 iunie 2012 la 17:51
  Legătură permanentă

  toti cer sa fie votat hada si nu unguru bende,dar eu intreb=care e mai ungur,BENDE SAU HADA?PAI BENDE NU A FRAUDAT NIMIC ,CI A FACUT DIN SPITALE -STATIUNI-ASA ARATA,IAR HADA ==A FRAUDAT PRIMARIA CU 1 000 000 LEI,PAI LAS LA LATITUDINEA VOASTRA SA JUDECATI,HAI ZICETI SI VOI.EU ZIC CA IATA ,ESTE UNGUR DAR CU ONOARE SI DEMNITATE,UN OM DESPRE CARE ,EU ROMAN FIIND,NU AM AUZIT SA CERTE MACAR PACIENTI,BA DIMPOTRIVA AM AUZIT CA A AJUTAT PE MULTI CU MEDICAMENTE F. SCUMPE ,ADICA LE-A COMPENSAT…SI MAI ZIC -SPUNETI CEVA RAU ,DAR ADEVARAT DESPRE EL.NU TOT ASA ESTE INSA CU HADA,PE CARE IL CREDEAM POCAIR, SI NE-A FURAT CA LA DRUMUL MARE,NU HOT PERICULOS PT.UN NOU MANDAT,AR PUTEA SA MAI FURE CEL PUTIN PEATAT.DEACEEA EU ROMAN ADEVARAT IL VOI VOTA PE UNGUR,LA FEL CA SIBIENII PE IOHANIS

 • 3 iunie 2012 la 17:55
  Legătură permanentă

  votam pe hada ca vorbeste romaneste nu ungureste,dar fura tiganeste,POCAITU

 • 3 iunie 2012 la 18:15
  Legătură permanentă

  este un coment scris de Ina si vreau s-o intreb =cum poate scrie ca HADA A FURAT??????????

 • 3 iunie 2012 la 18:20
  Legătură permanentă

  Celia de ce sa nu fie hada ppppprimar in hunedoara???????????te opui tu????????????oricum noi,pocaitii castigam,SANTEM MAI UNITI,ortodocsii maaaaai…prosti

 • 6 iunie 2012 la 22:19
  Legătură permanentă

  Arioane il filmezi pe Bende ca da mici si bere pt voturi si dupa 2 zile aduci pe Sandu Ciorba si faci aceeasi chestie si tu. Sunteti disperati rau amindoi. Sper ca ti-ai instruit bine oamenii pt duminica sa care oamenii cu masinile la votare si sa le dea bani ca sa te voteze, bani agonisiti cu greu in 8 ani de parlamentar pe care speri sa-i recuperezi tot de la noi prin primarie. DISPERARE si FRICA va caracterizeaza pe amindoi ca oricum iese Schiau primar.
  PS – Frumos hit ai : ARION LA PRIMARIE, PINA-I, P… N-O SA FIE. (Al doilea vers mi-am permis sa ti-l dedic eu ).

 • 7 iunie 2012 la 17:20
  Legătură permanentă

  iar la acea lansare, Arion a promis hunedorenilor ca la toate festivalurile vor veni adevaratii cantareti ai Romaniei> Guta, Salam, Ciorba….si restul ca ei, va fi trai pe vatrai pe banii nostri… fratilor treziti-va, deschideti ochii si uitati-va cu cine votati

 • 7 iunie 2012 la 17:26
  Legătură permanentă

  USL e la guvernare, PD-L se dizolva incet, UNPR la mana USL-ului la nivel national…asa ca e clar.Cam asa stau in sondaje:
  BENDE – om gospodar, bun manager, om cu viziune si proiecte, respectat, vorbitor de 3 limbi, adovedit ca poate = 44,5%
  ARION – 265 de contracte cu statul, a votat pt taierea bugetului si a pensiilor, fura proiecte si face risipa de bani pt ca e ultima lui speranta, desi cumpara voturi la gru + 19,2%
  HADA – 0 barat, prost, incult, taran, badaran, cocalar, jenant = 7,1%
  SCHIAU – om gospodar cu realizari pt un inginer, a facut si bine dar mai mult rau..de-aia l-au si schimbat oamenii = 9,3%
  MUZSIK – nimeni nu-l cunoaste, vine pe un val de simpatizanti OTV, ia multe voturi de la Arion, nu areechipa = 5,0%
  NEHOTARAT/NU VOTEAZA = 14,8%
  CAM ASA VOR STA TREBURILE IN HUNEDOARA. NU SUBESTIMATI HUNEDORENII NORMALI, CARE MAI VOR CEVA DE LA VIATA!

 • 7 iunie 2012 la 17:35
  Legătură permanentă

  Bai, da m-am saturat de Leul de doi lei.
  Va relatez ceva extrem de real:
  Concertul INNEi a costat oficial 40.00 de euro. BUUN! Dar noi, adica dl. Ariona ia dat lui Leu 50.00 de euro pt. concert.
  Leu si-a oprit 10.000 euro din banii nostrii.
  Deci avantaj 10.000 pentru LEU, si ia dat impresarului 40.000.
  Asta-i om….eu o JAVRA

 • 7 iunie 2012 la 17:54
  Legătură permanentă

  Eu cred ca la Hd Bende e ok.E ungur si ungurii de regula ce is pun in cap,fac !;)

 • 7 iunie 2012 la 18:02
  Legătură permanentă

  Arioaneeee!!!!….azi ai dat televizoare si cani!!!
  Degeaba….ar trebui sa te gandesti de unde o sa dai banii inapoi.
  Bende va fi primar11111111

 • 7 iunie 2012 la 18:25
  Legătură permanentă

  sint de acord cu CEL MAI TARE: LEU ,ca si caracter e slab de tot,cam ca leul nostru cel de toate zilele; dar e tare in euroi (nu noi) ;am auzit ca l-a cumparat cu bani multi Arion-Axion,ca asta se face frate si cu dracu’ pana ajunge la ciolan;nu ati vazut cum s-a pupat cu tziganii ,la lansarea partidei romilor? si cati bani arunca pe garduri cand cu banii aia se rapara jumate de oras;asa trebuia sa faca campania ,sa iasa in fata si sa spuna,decat sa va dau bani in mana ,cani si alte alea ,mai bine fac 10 fatade de bloc;era ceva;
  Iar despre Hada ,am fost prosti odata ,nu dam chiar in gropi !

 • 7 iunie 2012 la 19:08
  Legătură permanentă

  Tiganii si pcocaitii ma voteaza pe mine nu pe poponarul de Arion fie clar: EU VOI REVENII LA PRIMARIE!

 • 8 iunie 2012 la 23:21
  Legătură permanentă

  Arioane sunt alegeri de primar nu de bulibasa, ai incurcat putin functiile. Halal deputat cum te-ai injosit sa dansezi tiganeste la Guta ca sa cersesti voturi de la amariti, iar la parada ta din oras aratai ca un bulibasa in fruntea cetei. N-ai cum sa ajungi primar cu asa purtare. SCHIAU PRIMAR – cea mai frumoasa campanie dintre toti, cea mai curata, cea mai cinstita. BRAVO. VOTATI SCHIAU PRIMAR.

 • 2 noiembrie 2012 la 22:58
  Legătură permanentă

  Muzsik – acest hot si tigan, nu are ce cauta la Primarie !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.