Categories: FlashSport

Avem valoare în Local Kombat

Ciprian Marinuţ

Deveanul Gabriel Flutur şi Alin Şpan din Călan au făcut spectacol în gala Local Kombat „Bodyguardul – Forţe Speciale”, desfăşurată la finalul săptămânii la Deva. Aplauze la scenă deschisă au primit şi „Pitbullul” Ionuţ Atodiresei, care şi-a făcut K.O adversarii, dar şi duelul dintre fetele Sexy Kombat, Denisa şi Iulia.

Bătaie ca la carte

Evenimentul „Bodyguardul – Forţe Speciale” de la Deva a fost un adevărat maraton al duelurilor de tip local kombat. Cei aproape 1.000 de fani ai sporturilor de contact prezenţi în tribune au urmărit nu mai puţin de 17 meciuri, majoritatea de bună calitate, inspirate parcă din cele mai de succes reţete ale genului. Aplauze la scenă deschisă au primit întâlnirile „colorate” cu lovituri dure sau cele încheiate prin K.O., dar au fost apreciate la justa valoare şi duelurile de la categorie uşoară, unde tehnica şi viteza şi-au spus cuvântul. Din această perspectivă, „Pitbullul” Ionuţ Atodiresei a adus sarea şi piperul în ring, câştigând de două ori prin K.O. Pe de altă parte, o impresie excelentă a  produs şi sportivul din Călan, Alin Şpan, fost practicant de tae-kwon-do, un adevărat maestru al tehnicii. Evident, că foarte gustat a fost şi duelul inedit al fetelor Sexy Kombat, Denisa şi Iulia.

Un Flutur puternic

Primul dintre reprezentanţii judeţului care a intrat în ring a fost Gabriel Flutur. Deveanul a început timorat şi a mizat pe defensivă în prima repriză a întâlnirii din semifinale cu Ion Brânză. Pe parcurs, Flutur a „prins aripi” şi cu lovituri puternice şi bine plasate, l-a obligat pe adversarul său să abandoneze. Deveanul s-a dovedit în vână şi în finala piramidei de la categoria 95 de kilograme şi l-a învins prin K.O., în prima repriză, pe Alexandru Zlatin, calificându-se la gala supremă de la Timişoara. Foarte aplaudat a fost şi Alin Şpan, din Călan. Acesta a etalat o tehnică strălucitoare şi l-a învins pe Amansio Paraschiv, din Ploieşti, după o luptă cu multe schimburi de lovituri. Meciul „vedetă” al galei, cel pentru titlul naţional la kick-boxing, la categoria 72 de kilograme, dintre Marius Tiţa şi Claudiu Bădoi, s-a terminat remiză, deoarece Tiţă s-a accidentat la ochi, în prima repriză, şi nu a mai putut lupta. Finalele au suferit modificări, din cauza problemelor medicale ale mai multor sportivi după primele meciuri.

Vedete, pe alese

Între spectatori, au fost prezenţi componenţii trupei, Alb-Negru, Kamara şi Ştefan Andrei, gazdele cunoscutei emisiuni matinale „Neatza cu Răzvan şi Dani”, dar şi politicieni ori vedete locale. Actul final al show-ului organizat de promotorul Eduard Irimia va avea loc la Timişoara. „În total, vor avea loc opt finale. Primele patru vor fi între debutanţii din Local Kombat, iar partea a doua va fi rezervată celor care au mai luptat în trecut. Câştigătorii vor primi şansa de a lupta într-un eveniment SuperKombat, transmis în peste 70 de ţări”, a anunţat promotorul Eduard Irimia.

Rezultate tehnice

Piramida, 85 kilograme: semifinale: Dan Mocanu  l-a învins prin decizie unanimă pe Răzvan Avasilcăi; Daniel Lazăr l-a învins prin decizie unanimă pe Sebastian Horeică; finala: Dan Mocanu l-a învins la decizie unanimă pe Daniel Lazăr
Piramida, 95 de kilograme: semifinale: Gabriel Flutur (Deva) l-a învins prin abandon în repriza a 3-a pe Ion Brânză; Marian Iurchevici l-a făcut KO în repriza a 3-a pe Andrei Vlasin; finala: Gabriel Flutur (Deva) l-a învins prin KO în prima repriză pe Alexandru Zlatin.
Piramida, + 95 kilograme: semifinale: Răzvan Ghiţă l-a învins prin abandon în repriza a 3-a pe Daniel Terheş; Leonid Tcaciuc l-a învins la decizie unanimă pe Mihai Şandro; finala: Răzvan Ghiţă l-a învins la decizie unanimă pe Leonid Tcaciuc.
Super-fight, 68 kg: Alin Şpan (Călan) l-a învins la decizie unanimă pe Amancio Paraschiv; Ionuţ Atodiresei l-a învins prin KO în repriza a doua pe Uros Zivkovic.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

16 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

16 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

16 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

16 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

16 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

16 ore ago