Categories: Sport

Vis compromis şi ruşine fãrã mizã

Etapă tristă pentru cele trei echipe hunedorene din eşalonul trei. FC Hunedoara s-a ars cu Flacăra Făget, scor 1-1, şi s-a îndepărtat la patru puncte de lidera ACS Recaş, iar visul de promovare e  în mare măsură compromis. Jiul Petroşani a scos un egal ruşinos, 0-0, cu Gloria Arad, iar CFR Simeria a fost învinsă, 0-1, de codaşa Naţional Sebiş.

Calcule inversate

Negru albaştrii au „calculat” că pot să urce pe locul întâi după runda din weekend, dar planurile au ieşit pe dos. Echipa antrenată de Remus Steop a făcut un nou pas greşit şi a scos doar remiză, 1-1, în meciul cu echipa stelistului Marius Baciu, Flacăra Făget, iar lidera ACS Recaş a câştigat dramatic, 3-2, dificilul test cu Autocatania Caransebeş. Astfel, distanţa dintre cele două echipe de pe primele două locuri s-a mărit la patru puncte şi e acum aproape imposibil de recuperat de către hunedoreni, în ultimele cinci etape.
Hunedorenii au jucat modest în debutul partidei de la Făget, iar Zetoun (38) a marcat după ce portarul Ilie a respins în faţă o lovitură liberă a gazdelor. Ionuţ Radu (41) a restabilit egalitatea, 1-1, iar în minutul 44, golul marcat de Todea a fost anulat pe motiv de ofsaid. FC Hunedoara a forţat victoria după pauză, însă Flacăra a rezistat aprinsă până la final şi meciul s-a încheiat egal, 1-1. Primul fluier al partidei a fost precedat de un minut de reculegere pentru Raul Popescu, un suporter al hunedorenilor care a trecut în nefiinţă cu o zi înaintea partidei. Rivala hunedorenilor, ACS Recaş, a trecut şi testul cu Autocatania Caransebeş. Trupa cramelor din Banat a condus cu 1-0 şi 2-1 (goluri Szekely 2 şi Enciu – 49), „gugulanii” au egalat de fiecare dată din penalti Suru – (36 şi 70), iar Şchiopu (87) a marcat golul decisiv, după ce suporterii gazdelor invadaseră terenul.

S-au făcut de râs

Fără ambiţii şi şanse de promovare, Jiul Petroşani a fost lipsită de vlagă în partida de pe teren propriu cu modesta Gloria Arad şi şi-a trecut în cont un rezultat ruşinos, 0-0. „Am fost penibili. Sunt supărat. Mă aşteptam la mai multe”, a  declarat diplomatic managerul arădean al Jiului, George Borugă. CFR Simeria a pierdut, scor 0-1, gol Necşulescu (min. 82), meciul din deplasare cu codaşa Naţional Sebiş. Ambiţia şi risipa de efort au fost prezente doar în tabăra arădenilor, iar feroviarii au fost mai mult cu gândul la vacanţă. (C. Marinuţ)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

19 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

19 ore ago