Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt unii, care anunțau cu surle și trâmbițe că nu vor negocia viitorul ora­șu­lui, că nu vor bate pal­ma cu dușma­nii… Lu­cruri din astea ieftine, pe care nimeni nu le-a crezut. Însă, oamenii au sperat că îi va crede cineva. Zvonerii de serviciu susțin că ne­go­cierile vor fi însă inu­tile. Niciunul dintre can­didații de care vor­bim nu va reuși să câș­tige primăria. Iar ce vor ăștia mai micuți, ce­va viceprimar, ad­mi­nistrator public, iese din discuție. Gurile rele șușotesc că în acest caz se fac calcule, dar se fac degeaba.

 

Au aflat zvonerii de ser­viciu și acum po­ves­tesc pe la colțuri că la o organizație din zo­na noastră a fost un scan­dal monstru, du­pă ce oamenii nu s-au pus de acord cu niște bani pentru pu­bli­ci­tatea electorală. Cică gurile rele au aflat că s-a lăsat și cu câțiva pumni, dați de unul dintre membrii care până la urmă a fost nevoit să demisioneze din formațiunea poli­ti­că respectivă. E ade­vă­rat că unii pun prea multă pasiune, iar re­acțiile celor care nu sunt pe liste lasă une­ori de dorit. Dar, așa-i în politică, ca-n fotbal. Cert este că zvonerii spun că mai mulți membri din partidul cu pricina au demisionat pentru că nu sunt de acord cu asemenea re­acții. Cârcotașii a­nun­ță că certurile sunt la ordinea zilei pe a­colo.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

10 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

11 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

18 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

18 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

18 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

18 ore ago