Violatorul recidivist a fost trimis în judecată

21 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Radu Fonea (foto), individul care a violat şi tâlhărit o femeie din Petroşani, a fost trimis în judecată. Procurorii au finalizat ancheta şi au trimis dosarul în instanţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, procurorul Darius Roman, dosarul a fost trimis în judecată din data de 20 martie. La dosar va mai fi depusă, drept probă, o expertiză ADN a inculpatului, expertiza fiind în curs de realizare. În prezent, Radu Fonea se află în arest preventiv. Bărbatul este recidivist şi a executat în trecut mai multe condamnări pentru viol. Era recent eliberat din închisoare când, în ianuarie 2018, a comis-o din nou. Sub ameninţarea cuţitului, Fonea a abuzat sexual şi a tâlhărit o petroşăneancă de 49 de ani. Ajunsese acasă la victimă adus chiar de fratele femeii. După comiterea faptelor, Fonea a dispărut. A fost găsit după o săptămână la domiciliul lui din localitatea Plopeni, judeţul Prahova.
Individul este recidivist şi a stat în puşcărie până anul trecut, când a fost eliberat condiţionat. Executa o pedeapsă de aproape 13 ani, tot pentru violarea unei femei din Petroşani. Radu Fonea a stat în puşcărie peste 21 de ani, infracţiunea lui favorită fiind, de fiecare dată, violul. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
A furat 360 metri de cablu din Halta CFR Peştiş

Peste 360 de metri de cablu de comunicaţii au fost furaţi din Halta CFR Peştiş de un singur individ. Poliţiştii...

Un tânăr din Lupeni, mort în urma unui accident rutier în Franţa

Un tânăr de doar 21 de ani, din Lupeni, şi-a pierdut viaţa în urma unui acident rutier petrecut în Franţa....

Serviciul Administrare Cetate intră în reorganizare

Ieri, aleşii locali de la Deva au aprobat un proiect de hotărâre privind organizarea concursului pentru postul de director al...

Închide