Violatorul din Hunedoara rămâne în arest preventiv

15 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Hunedoreanul Petru Băţălan (foto), acuzat că a violat o taximetristă în vara acestui an, va fi trimis în judecată. Ieri, judecătorii din municipiul Hunedoara i-au prelungit bărbatului mandatul de arestare preventivă.

”Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Băţălan Petru. În baza art. 207 alin. 4 Cod procedură penală, menţine măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile – respectiv de la 15.10.2018 până la 13.11.2018 inclusiv”, se arată în sentinţa pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de ieri.
Reamintim că în februarie 2018, Petru Băţălan a agresat o angajată în vestiarul Spitalului din municipiul Hunedoara, iar în iunie anul acesta a violat o taximetristă din acelaşi oraş. Femeia era de serviciu când a fost abordată de Băţălan, care a solicitat să îl transporte cu taxiul în cartierul Hăşdat, din municipiu. Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii. Acolo a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.
După comiterea violului, recidivistul a fugit de la locul faptei. Victima şi-a anunţat colegii taximetrişti prin staţie, iar aceştia au sunat la poliţie. Un echipaj de poliţişti s-a deplasat rapid în câmp, la locul unde se afla femeia violată şi a început primele cercetări, violatorul fiind prins a doua zi într-un cartier al Hunedoarei, fiind ridicat direct de pe stradă. (A.Năstase)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Geo spune:

    Asta seamana cu tiganul lacatus valer zis vali orfanu din Deva. Parca-s frati gemeni. Orfanu ii un sifon si un bulangiu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pompierii au muncit din greu în weekend

În weekend, pompierii hunedoreni au fost solicitaţi să intervină la un incendiu, 20 de arderi de vegetaţie uscată, un accident,...

Hunedorenii nu mai cad în plasa escrocilor

Metoda de înşelăciune ”accidentul”, folosită de escroci, se pare că nu mai are succes în municipiul Hunedoara. Dovadă este şi...

Bulina neagră, 16.10.2018

Dumitru Piedică, locuitor din Valea Jiului Pentru că este judecat pentru braconaj în zona Văii Jiului, pe fondul de vânătoare...

Închide