Violatorul din Hunedoara rămâne în arest preventiv

Hunedoreanul Petru Băţălan (foto), acuzat că a violat o taximetristă în vara acestui an, va fi trimis în judecată. Ieri, judecătorii din municipiul Hunedoara i-au prelungit bărbatului mandatul de arestare preventivă.

”Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Băţălan Petru. În baza art. 207 alin. 4 Cod procedură penală, menţine măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile – respectiv de la 15.10.2018 până la 13.11.2018 inclusiv”, se arată în sentinţa pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de ieri.
Reamintim că în februarie 2018, Petru Băţălan a agresat o angajată în vestiarul Spitalului din municipiul Hunedoara, iar în iunie anul acesta a violat o taximetristă din acelaşi oraş. Femeia era de serviciu când a fost abordată de Băţălan, care a solicitat să îl transporte cu taxiul în cartierul Hăşdat, din municipiu. Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii. Acolo a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.
După comiterea violului, recidivistul a fugit de la locul faptei. Victima şi-a anunţat colegii taximetrişti prin staţie, iar aceştia au sunat la poliţie. Un echipaj de poliţişti s-a deplasat rapid în câmp, la locul unde se afla femeia violată şi a început primele cercetări, violatorul fiind prins a doua zi într-un cartier al Hunedoarei, fiind ridicat direct de pe stradă. (A.Năstase)

One thought on “Violatorul din Hunedoara rămâne în arest preventiv

  • 15 octombrie 2018 la 21:03
    Legătură permanentă

    Asta seamana cu tiganul lacatus valer zis vali orfanu din Deva. Parca-s frati gemeni. Orfanu ii un sifon si un bulangiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.