Violator ţinut după gratii de judecători

Maximilian Gânju

Bărbatul care a violat o tânără din Lupeni, sub ameninţarea cuţitului, a cerut să fie pus în libertate. Individul execută o pedeapsă de şase ani de închisoare şi va mai rămâne în celulă cel puţin o vreme.

Un recidivist din municipiul Lupeni, Ioan Adrian Greblă, a oripilat comunitatea din vestul Văii Jiului, după ce a pozat într-un samaritean şi a violat o tânără barmaniţă. Individul a fost condamnat, în 2015, la şase ani de închisoare pentru viol, iar acum le-a cerut judecătorilor să fie liberat condiţionat. Acţiunea sa a ajuns pe masa magistraţilor de la Judecătoria Aiud, iar judecătorii au decis zilele trecute că recidivistul nu poate fi lăsat în libertate. Decizia instanţei de fond nu este definitivă şi a fost contestată de violator.
Greblă a ajuns în închisoare după ce a aşteptat ca tânăra să-şi termine programul de muncă şi a acostat-o, propunându-i să o conducă spre casă. După ce au ajuns pe o alee întunecată, a scos un cuţit şi a ameninţat-o pe tânără, ca mai apoi să o forţeze să-l urmeze în apartamentul unui prieten. Tot sub ameninţarea cuţitului, Greblă a obligat-o să consume băuturi alcoolice şi să-i satisfacă poftele, au arătat anchetatorii. Individul este cunoscut ca o persoană violentă, care are în spate un cazier bogat şi a mai fost condamnat în anul 2009 la închisoare, pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu un minor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Vânătoare” de şoferi beţivi

Nu mai puţin de şapte şoferi s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat la volan după ce au...

Două microbuze cu haine de firmă contrafăcute, capturate de inspectorii antifraudă

Inspectorii ANAF – Direcţia Regională Antifraudă 5 Deva, împreună cu poliţiştii de frontieră, au capturat la Vama Vărşand, judeţul Arad,...

Mircea Moloţ: Am înregistrat un scor mizerabil la alegerile pentru Primăria Deva

Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ (foto), a declarat că scorul partidului obţinut la alegerile pentru Primăria Deva a fost...

Închide