Actualitate

Vin tare din urmă! Ne mândrim cu ei

Doi elevi hunedoreni au fost admiși la prestigioasa Universitate Harvard din Statele Unite ale Americii. Este una dintre cele mai bune vești care vine dinspre în­vățământul preuniversitar hunedorean. Șeful județului, Laurențiu Nistor, a dis­cu­tat de mai multe ori cu acești elevi excep­țio­nali, i-a premiat în repetate rânduri.

Președintele Consiliului Elevilor
Alexandru Raul Todoran de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie și Amira Iasmina Abugararah de la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din Vulcan sunt cei doi elevi ale căror nume sunt, în aceste zile, pe buzele tuturor. Sunt doi elevi care onorează învă­țământul hunedorean! Ne mândrim cu per­formanța lor și îi felicit pentru seriozitatea și pasiunea lor pentru învățătură!
Pe Amira Abugurarah am cu­noscut-o în calitatea sa de pre­ședinte al Consiliului Ju­dețean al Ele­vilor, în cadrul în­tâlnirilor deosebit de in­te­re­sante la care a participat împre­u­nă cu colegii săi, iar pe Alexandru Raul Todoran am avut deosebita plăcere să-l premiez, în două rânduri, pentru re­zultatele sale remarcabile ob­ți­nute la com­petițiile inter­na­ționale de informatică de unde s-a întors cu medalii de aur și argint.
Sunt mândru că avem dascăli de valoare care i-au îndrumat pe acești tineri talentați pe calea performanței în educație!
Felicitări, Amira și Alexandru! Succes!”, a spus Laurențiu
Nistor, pre­șe­dintele Consiliului Județean Hunedoara. (A.N.)

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura