Actualitate

„Vin acasă singur, să fac lumină şi să mă apăr”

Sorina Popa

Dat în urmărire natională şi internatională, Alin Simota (foto) a declarat, în exclusivitate pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că se pregăteşte să revină în ţară. Asta, deşi poliţiştii noştri habar nu au unde se află omul de afaceri din Valea Jiului.
Mai are de rezolvat nişte treburi
Recent, apropiaţii afaceristului au spus că au fost sunaţi de către acesta şi că el ar fi fost arestat în Dubai. Faptul că Simota nu a mai fost activ pe Facebook i-a determinat pe aceştia să creadă că s-a întâmplat ceva cu el.
Însă, MESAGERUL HUNEDOREAN a reuşit să dea de Alin Simota şi să-l întrebe ce are de gând să facă, dacă revine acasă.
„Vin acasă, în maximum o săptămână. O să vin singur. Mai am de rezolvat nişte treburi şi apoi vin acasă, să facem lumină. Îmi iau biletele şi merg eu singur să mă predau. Eu am plecat legal din ţară. Şi când revin, tot legal o fac. Nu am omorât pe nimeni. Am muncit şi am încercat să fac ceva ca oamenii să aibă de lucru. Şi de sport m-am ocupat, puţin. Şi judeţul (n.r.- judeţul Hunedoara), dar şi Valea (n.r.- Valea Jiului) sunt praf. E păcat. Voi veni, pentru că nu o să fug toată viaţa. Îmi duc crucea şi încerc să mă apăr”, a spus la telefon Alin Simota, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
A plecat din ţară la începutul anului trecut
Reamintim că, Alin Simota a plecat din ţară în ianuarie 2016. Acesta a fost localizat în septembrie anul trecut şi arestat, autorităţile din România anunţând că au demarat procedurile de extrădare. De atunci şi până acum, autorităţile noastre nu au mai spus nimic despre Simota. Între timp, afaceristul ar fi fost ţinut sub supraveghere în Emiratele Arabe Unite. Simota are de executat un rest de pedeapsă din condamnarea de doi ani primită pentru acuzaţia de conflict de interese şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu. Acesta mai este judecat în alte două dosare.

One thought on “„Vin acasă singur, să fac lumină şi să mă apăr”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura