Victorii la canoe în Polonia

Sportivii români Florin Drînga şi Cosmin Niţu au cucerit medaliile de bronz în proba de ca­noe-2 pe 500 de metri, la juniori, la Cam­pio­na­tele Europene de la Poznan (Polonia), ei fiind de­vansaţi de echipajul din Rusia (Dumitru Ro­taru, Maksim Karataev) şi de cel din Republica Moldova (Mihail Culceac, Mihai Chihaia).
Cei doi sportivi români au obţinut sâmbătă şi medalia de argint în proba de 1.000 m.
Tot duminică, echipajul compus din Mălina Tri­fescu, Laura Pleşca, Georgiana Manofu-Vucea şi Daniela Savu s-a clasat pe 6 în finala probei de kaiac-4 feminin Under-23 pe 500 m (1:37.985).
La această competiţie a participat şi de­vean­ca Nadia Haidar (legitimată la LPS Cetate Deva, antrenor prof. Alexandru Mureşan) aflată la pri­ma ei competiţie internaţională.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Serena Williams spune pas Olimpiadei

Fostul lider mondial al tenisului feminin, americanca Serena Williams, a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la

Ce reguli a mai făcut Federaţia de Fotbal

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a făcut câteva precizări legate de mă­surile care vor fi luate pentru vii­to­rul sezon competiţional.

JUDO. Sportivele de la SCM Deva medaliate la Cupa României

În perioada 25-26 iune s-au desfăşurat la Po­iana Braşov în organizarea Federaţiei Ro­mâne de Judo, întrecerile din cadrul etapei finale

Închide