Sport

Victorie pe sintetic, remize în „ceaţă şi bălţi”

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara s-a impus cu 3-1 în amicalul cu Gloria Arad, disputat pe terenul sintetic din Arad, în vreme ce CFR Simeria şi Mureşul Deva au suferit din cauza condiţiilor improprii de joc şi au scos numai remize albe.
 

Le prieşte terenul bun
Trupa antrenată de Ioan Petcu şi-a continuat seria rezultatelor pozitive pe arena sintetică din Şega (Arad). Alb-albaştrii au dispus, sâmbătă, cu 3-1 de Gloria Arad (Liga a III-a, seria a IV-a), după ce, tot în această iarnă, au terminat la egalitate cu UTA, 1-1, şi au dispus, la limită, 1-0, de ACU Arad.
Gloria a început mai curajos şi a deschis scorul prin Suru, un tânăr provenit de la Clubul Şcolar Reşiţa. Hunedorenii au reuşit egalarea prin Robert Cristian, iar pe final, experimentatul Şandor şi Păcurar au stabilit scorul la 3-1 pentru alb-albaştri. La hunedoreni a lipsit ex-utistul Mircea Ilie, învoit, pentru că era naş la o nuntă. Ioan Petcu a început partida cu următoarea formulă de echipă: Băeşu-Păcurar, Geacă, Creţu, Costea-R. Cristian, Roiu, Stanciu, Trăşcan-S. Ban, Şandor.

 

Două partide câştigătoare
CFR Simeria (locul 5 în C5) a terminat pe locul doi turneul triunghiular pe care l-a organizat sâmbătă pe teren propriu, după ce a reuşit două remize albe (0-0) în partidele cu lidera seriei a II-a a Ligii secunde, Voinţa Sibiu, şi  ACU Arad (locul 13 în B2). Pe primul loc s-a clasat Voinţa Sibiu, echipă antrenată de Alexandru Pelici, care a acumulat patru puncte în urma victoriei obţinute cu scorul de 1-0 în faţa echipei ACU Arad şi a remizei cu simerienii. ACU Arad s-a clasat pe ultimul loc cu un singur punct. Partidele s-au disputat pe durata a unei singure reprize a câte 45 de minute, pe un teren greu, dar practicabil, şi o ceaţă densă.

Salvaţi de baltă
Mureşul Deva (Liga a II-a) a scos doar o remiză norocoasă, scor 0-0, în meciul de verificare susţinut în deplasare cu FC Piatra Olt (Liga a III-a), pe un teren sintetic acoperit aproape în totalitate de apă. Mureşul s-a apărat bine, dar a avut puţine încercări ofensive. Cea mai clară ocazie de a puncta pe tabela de marcaj a aparţinut oltenilor, care au remizat recent 3-3 şi cu FC Argeş, însă mingea trimisă de atacantul Alin Mihai s-a oprit pe linia porţii, într-o baltă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura