Victorie pe iarba verde de acasă

11 x 1 fc hd lugojCiprian Marinuţ

FC Hunedoara a zâmbit fotbalului cu faţa luminoasă de pe teren propriu şi a câştigat cu scorul de 2-1 întâlnirea cu CSM Lugoj, disputată în weekend, pe Stadionul „Michael Klein”.  Trupa antrenată de Mircea Alic jr. şi Raul Spătaru are astfel patru victorii şi două remize în meciurile de acasă, din retur, în vreme ce în deplasare bilanţul e de o remiză şi patru eşecuri.

O repriză cu goluri, alta cu „secetă”
Cu dor de fotbal după săptămâna de pauză forţată, provocată de amânarea meciului de către FRF, hunedorenii au început avântat şi au reuşit o rapidă deschidere a scorului. La prima acţiune ofensivă, alb-albaştrii au dus balonul din banda stângă  în centrul careului pe traseul Cristi Creciunesc – Tecsi – Bozian, iar liderul echipei hunedorene a marcat cu latul de la şase metri, 1-0. Lugojenii şi-au arătat prima dată colţii în minutul 25, când Pleşcan a marcat cu capul, după o lovitură liberă din lateral dreapta executată de Dobricean, însă golul a fost anulat, corect, pe motiv de ofsaid. Puşi în gardă de acest gol, hunedorenii au jucat ofensiv, încercând să-şi majoreze avantajul, pentru a fi scutiţi de emoţii pe final, însă tactica s-a întors împotriva lor. Defensiva alb-albaştrilor a fost surprinsă prea avansată de o minge trimisă în adâncime, iar Marta a fost trântit în careu de Robert Cristian, obţinând, uşor, un penalti pe care l-a transformat Dobricean, scor 1-1. Hunedorenii au dovedit însă că au psihic de fier pe teren propriu şi au avut o reacţie pozitivă, iar eforturile le-au fost răsplătite cu un penalti, după ce R. Mardare l-a faultat în careu pe Tecsi. Golgheterul hunedorean a transformat lovitura de la 11 metri, stabilind scorul pauzei la 2-1. Reuşitele ofensive ale primei reprize au rămas însă singurele consemnate pe tabelă, întrucât după pauză, cele două combatante şi-au pierdut din energie şi inspiraţie, iar ocaziile de gol au lipsit cu desăvârşire, în ciuda unor încercări timide ale celor două echipe. În aceste condiţii, singurul eveniment notabil până la fluierul final a fost accidentarea căpitanului hunedorean Ş. Mardare, la o ciocnire cu un adversar, acesta fiind înlocuit imediat, după o lovitură la arcadă.
FC Hunedoara: Ciubotariu – Ionică, R. Cristian, Ş.Mardare (cpt, 56 Lazea), Petresc – D. Creciunesc, Simionov (78 Bloj) – Drăgoescu (87 D. Grigore), Bozian, C. Creciunesc (65 Maghici) – Tecsi. Antrenor: Mircea Alic jr.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare