Victorie cu dreptul pentru Autobergamo Under 19

11-autobergamo-under-19-16-octombrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Autobergamo Deva are speranţe de viitor, după ce echipa de tineret a clubului a debutat cu victorie în campionatul naţional Under 19. Gruparea alb-vişinie, antrenată de Claudiu Ghiura, a învins în prima etapă a sezonului, scor 11-7 (3-4), pe Şoimii Şimand, într-un meci jucat la Arad.

În grupă cu Timişoara şi Reşiţa
Trupa deveană face parte din seria 5 a campionatului naţional de tineret Under 19 la futsal, alături de echipele Şoimii Şimand, Informatica Timişoara şi Muncitorul Reşiţa. Se va juca fiecare cu fiecare, tur-retur, iar la final, prima echipă clasată din fiecare serie se califică în play-off, urmând ca grupările de pe locurile 2 să joace baraj pentru restul de trei poziţii calificante.

Dezlănţuiţi în partea secundă
Formată din tineri născuţi între anii 1997-2000, între care şi al treilea portar al echipei de seniori, Darius Savu, gruparea antrenată de Claudiu Ghiura a avut o primă repriză mai slabă, în care a fost condusă cu 3-0 şi 4-2, dar la finalul primelor 20 de minute, tabela arăta 4-3 pentru gazde. În partea secundă, tinerii deveni au revenit spectaculos, învingând la final cu 11-7. „A fost un joc bun al echipei, în care am avut o posesie bună a balonului şi  foarte multe şanse de gol. În prima repriză am ratat mai mult şi am fost surprinşi pe contraatac, dar în partea secundă am dominat partida, profitând de faptul că a fost eliminat corect şi portarul lor, pentru un henţ în afara careului. A fost o victorie meritată şi un debut bun”, a declarat antrenorul echipei Autobergamo Under 19, Claudiu Ghiura. Pentru trupa alb-vişinie au jucat: Savu (cpt.) – Mihalache, Fiţ, Grosu, Megyesi, Ivan, Hora, Demian. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Pocioian (14-autogol), Mihalache (16, 39), Fiţ (18, 24), Grosu (21, 29, 33, 38), Megyesi (28) şi Demian (32). Următorul joc al grupării alb-vişinii va avea loc în 30 octombrie, pe teren propriu, contra echipei Informatica Timişoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare