Victoria, obiectiv normal pentru CNS Cetate în duelul cu UTA BD II

27 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

După succesul care a marcat debutul pozitiv a lui Ousmane N’Doye în meseria de antrenor, alb-albaştrii vor să obţină a doua victorie în deplasare din acest retur, pe terenul satelitului grupării UTA Bătrâna Doamnă. Starea de spirit este una pozitivă în tabăra deveană, jucătorii crezând încă în îndeplinirea obiectivului.
Optimism în tabăra deveană
După victoria cu CSM Şcolar Reşiţa şi înfrângerea Sebişului la Galda, alb-albaştrii de la CNS Cetate au început să creadă din nou în promovare, despărţindu-i cinci puncte de prima poziţie a clasamentului, cu cinci runde înainte de final. „Am avut discuţii cu jucătorii, atmosfera este bună şi ei încă mai cred în promovare. Oricum, vom juca pâna la final, nu am intrat în vacanţă şi e important să obţinem o victorie cu UTA BD II”, a declarat preşedintele echipei CNS Cetate Deva, Cristian Bobar. Pentru partida care se va juca mâine, la Şiria, devenii nu se pot baza pe Doboş şi Făgărăşanu, care sunt suspendaţi, revenind în schimb Bloj, după o etapă în care a fost nevoit să stea din cauza cumului de cartonaşe galbene. Totodată, Ousmane N’Doye este incert, după accidentarea din etapa trecută, iar Salif Nogo nu este încă refăcut complet.
Gazdele au probleme de lot
Aflată pe ultimul loc al clasamentului, gruparea satelit a formaţiei de liga secundă UTA Bătrâna Doamnă are probleme de lot pentru duelul de mâine trebuind să împartă jucătorii între duelul cu devenii şi un meci din Liga Elitelor de juniori Under 19. „S-a făcut un lot ce va merge la Cluj pentru atingerea obiectivului de la Elite, cu mulţi dintre jucătorii care au evoluat constant în Liga a III-a, însă asta nu înseamnă că suntem victime sigure în faţa Devei. Ne punem mari speranţe în fotbaliştii peste 19 ani, dar şi în cei sub vârstă care vor rămâne cu noi, fiecare are şansa lui să facă pasul mai sus. Bineînţeles, o formaţie ca Deva nu mai are nevoie de prezentare, sau reclama mea, are clar avantajul experienţei, dar iarăşi fac apel la memorie. Nimeni nu ne-a dat nici o şansă nici la Sebiş şi am scos un 1-1, iar acum două săptămâni, la Reşiţa, am pierdut greu şi, după joc, meritam remiza. Aşadar, ne punem speranţe într-un rezultat pozitiv cu o echipă aflată în lupta pentru primele locuri”, a spus antrenorul arădenilor, Dan Oprescu. Partida UTA BD II – CNS Cetate Deva se va juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Otto Grefner” din Şiria.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BREAKING NEWS. Ovidiu Moş este noul primar al Devei!

 A doua oara a fost cu noroc. Ovidiu Moş a fost votat azi în şedinţa de îndată a Consiliului Local...

Salvamontiştii ar putea da amenzi contravenţionale

Cei care ignoră indicaţiile salvatorilor montani şi-şi pun viaţa în pericol ori a altor persoane, ar putea fi amendaţi dacă...

Traficanţii care aduceau droguri în stomac, trimişi după gratii

Trei hunedoreni au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Hunedoara, fiind acuzaţi de introducerea în ţară de droguri de risc şi...

Închide