FlashPolitica si administratie

Victor Leu, exclus din PRM

Sorina Popa

Consilierul judeţean PRM Victor Leu (foto) se află la un pas de a-şi pierde mandatul, deoarece a fost propus să fie exclus din partid. Ieri, Biroul Executiv Judeţean al PRM a votat, în unanimitate, excluderea acestuia din partid. Liderul PRM Hunedoara, Costel Avram, susţine că Leu nu şi-a onorat obligaţiile de partid, de aceea s-a ajuns la conflictul respectiv.

„De un an şi jumătate, Victor Leu nu vine la şedinţele de partid. De asemenea, nu şi-a achitat indemnizaţia la partid. Ca atare, am decis să-l excludem din PRM. Vom înainta această propunere conducerii PRM. Leu fiind şi membru al Consiliului Naţional al PRM, este nevoie de aprobarea conducerii naţionale, ca el să fie exclus. Evident, după ce se va aproba cererea noastră, în scurt timp, îl vom înlocui în Consiliul Judeţean Hunedoara. Am votat excluderea lui Leu, cu părere de rău că am făcut-o doar acum. Trebuia mai devreme să luăm măsura aceasta”, a declarat Costel Avram, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM. Potrivit acestuia, cel care îi va lua locul lui Leu este Mircea Mincea, deoarece următorii de pe listă nu mai sunt membri PRM.
Contactat, Victor Leu a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN: ”Mă bucur că am fost scutit, astfel, de un efort, de a rămâne în PRM. Probabil, după excluderea mea din partid, în judeţul Hunedoara, au mai rămas vreo nouă membri, cu Costel Avram cu tot”.

2 comentarii la „Victor Leu, exclus din PRM

  • Sediul organizatiei locale PP Dan Diaconescu in orasul Simeria este in piata Unirii, bl.6, parter ( in centru vis a vis de Carrefour Expres )

  • Victoras este asa de prost ca pana si Vadim Tudor l-a dat afara din partid. Vorba aia din batrani,, prost fare pereche” i se potriveste perfect lui Leu…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.