Victima a decedat în urma infarctului

27 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Ieri, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara au trasat primele concluzii în ancheta privind cazul morţii fulgerătoare a lui Bedea Dumitru, de 70 de ani, din comuna Vălişoara. Bărbatul a decedat pe loc după ce, pe fondul unui conflict spontan, s-a bătut cu vecinul său de 53 de ani, Constantin Sînă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, procurorul Gina Monica Cibian, bărbatul de 53 de ani a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile şi va fi urmărit penal pentru lovituri cauzatoare de moarte. Aceasta a mai spus că din documentele medico-legale reiese că victima a suferit un infarct miocardic acut, avea fracturi costale şi la nivelul piramidei nazale, necesitând între 15 şi 20 de zile de îngrijiri medicale. La dosarul cauzei a depus certificat medico-legal şi Constantin Sînă, în care se arată că a suferit leziuni traumatice, vindecabile în şase – şapte zile.
De precizat este faptul că, în urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că decesul lui Bedea a survenit ca urmare a infarctului miocardic.
Reamintim cititorilor că duminică, 26 februarie, în satul Vălişoara, Sînă şi Bedea s-au agresat reciproc. Cearta s-a iscat după ce un şofer a intrat cu maşina în gardul lui Bedea, care avea şi stâlpi de protecţie, iar Sînă ar fi spus că nu trebuiau puşi acei stâlpi. Motiv pentru care cei doi vecini s-au pus pe ceartă după care s-au lovit reciproc, iar Bedea a căzut secerat din picioare şi a decedat.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Şi-au văzut moartea cu ochii

O tânără şoferiţă din judeţul Gorj şi alţi doi pasageri au fost la un pas de moarte după ce maşina...

Băuţi ori fără permis de conducere

Trei tineri din Valea Jiului s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi de poliţiştii de la circulaţie...

Mama denaturată nu se consideră vinovată pentru moartea copiilor

Alina Nadia Ardeleanu este judecată pentru distrugere şi se află sub control judiciar, femeia fiind trimisă în judecată la circa...

Închide