Viceprimarul Moş a primit atribuţiile şi biroul primarului

De ieri, viceprimarului PSD Ovidiu Moş (foto) i-au fost încredinţate de către primar toate atribuţiile Executivului Primăriei Deva. El va ocupa şi biroul primarului Mircia Muntean de acum încolo. „Sunt convins că mă voi achita cu succes de noile atribuţii. Este o mare responsabilitate pentru mine. Voi munci, astfel încât să reprezint aşa cum trebuie partidul din care fac parte”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, viceprimarul Ovidiu Moş. (S. Popa)

10 comentarii la „Viceprimarul Moş a primit atribuţiile şi biroul primarului

 • 10 februarie 2012 la 9:54
  Legătură permanentă

  dar primarul de ce nu vrea sa se mai ocupe de atributile care ii se cuvin vrea sa minta electoratul ,a alegeri ca tot ce sa facut prost in deva este din viana lui mos??

 • 10 februarie 2012 la 10:02
  Legătură permanentă

  Primarul, a imbatrinit deja !!!
  Dupa 16 ani de „munca”, doar „transfera atributiile” asa ca sa arate si el, cita experienta are si ca poate mult mai bine sa-i conduca pe altii si sa mai scape de raspunderi, ca dee…,s-au cam inmultit, organele de control si de cercetare….(sa mai raspunda si altii la intrebari…)

 • 10 februarie 2012 la 10:26
  Legătură permanentă

  Bine domnule Primar ca ati dat municipalitatea la un om responsabil ca Dl. Mos Ovidiu care stie cu siguranta cum sa gestioneze problemeledin Deva.
  Succes dl. Mos Ovidiu !!!

 • 11 februarie 2012 la 0:22
  Legătură permanentă

  Sa isi dea demisia hotul de Mircia Muntean ca a jefuit Deva timp de 16 ani si mai vrea inca 4 ani la primarie. Sa plece, sa ne lase pe noi devenii,sa-i ia cu el pe Oancea, Costa, Morar si clica lor UNPR-ista. Sper ca la vara sa aiba devenii minte sa nu-l mai aleaga pe infractorul si hotul de Mircia Muntean. Huuuuuuuuu!!!!! Mircia.

 • 11 februarie 2012 la 17:07
  Legătură permanentă

  ..să-i ducă dracului Mircia Munteanu,pe toţi hoţii pe care i-a promovat în PNL!!!…unde este Mona Muscă,Moloţ,Ruşanu,Norica Nicolai,care mergeau la braţ cu Spumă şi Bibanu!!!…s-au folosit de banii interlopilor iar acum i-au abandonat în închisori!!!,,este vre-o diferenţă între ei şi Băsescu cu Mondial ??? Niciuna!!!!!Nu ştiu de ce am tendinţa să fac tot timpul o paralelă între ei şi Băsescu!!!Poate că amândoi au fost turnători la securitate, dar după spusele lor l-e lipsesc dosarele!!!Oare si Micul Voievod,i-a spus lui Munteanu,,,Mircia eşti cel mai bun ,, cînd ia luat şefia de la PNL ????? Oare a plâns şi el, SAU NU ESTE ATÂT DE SENTIMENTAL CA MENTORUL SĂU !!!

 • 13 februarie 2012 la 19:05
  Legătură permanentă

  va felicit d-le Mircia Munteanu pt.alegerea facuta , noi devenii suntem convinsi ca d-nul Ovidiu Mos se v-a achita cu brio de sarcinile de PRIMAR !
  Succes d-nule Ovidiu Mos ! avem incredere deplina in dv.
  Speram sa nu uitati si de problemele celor din zona Micro 15.

 • 15 februarie 2012 la 0:39
  Legătură permanentă

  DA VODKA CINE O DA? SAU SCUZE WISICHIUL CINE A …CARE A..???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.