Viceprimarii din Crişcior şi Bucureşci, candidaţii liberali la primărie

11 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

După ce primarii din Crişcior şi Bucureşci au anunţat că se leapădă de PNL şi se alătură echipei ALDE, liderul judeţean al liberalilor, deputatul Lucian Heiuş (foto), susţine că va propune colegilor excluderea acestora din partid.
„Am discutat cu viceprimarii din Crişcior şi Bucureşci şi cu consilierii noştri locali din cele două comune. Ei mi-au spus că nu părăsesc PNL şi că nu sunt de acord cu decizia celor doi primari. Ei m-au asigurat că vor sprijini partidul şi vor munci ca să câştigăm toate alegerile. Cei doi viceprimari vor fi şi candidaţii PNL la funcţia de primar în cele două comune”, a declarat deputatul Lucian Heiuş.
Reamintim că Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior, şi Mircea Ghilean, primarul din Bucureşci, au trecut în barca ALDE, deşi, teoretic, ei sunt încă membri ai PNL. Primarii nu pot demisiona din partidul pe listele căruia au candidat, deoarece îşi pierd mandatele. (S.Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anul acesta problemele de securitate cibernetică sunt esenţiale pentru garantarea unui proces electoral corect

Interviu cu Viorel Sălan, senator PSD de Hunedoara Alegerile europarlamentare se apropie. Am dorit să aflăm ultimele noutăţi în legătură...

Avram Iancu continuã aventura arcticã

Bibliotecarul polisportiv din municipiul Petroşani era ieri, luni, aproape de jumătatea cursei de 615 kilometri a ultramaratonului „6633 Arctic Ultra“.

Campionatul şcolar de lupte libere, etapa zonală

La finalul săptămânii trecute, la Herculane, s-au desfăşurat întrecerile etapei de zonă din cadrul Campionatului Naţional şcolar la lupte libere,...

Închide