Categories: Comunitate

Verificări la Poliţia municipiului Lupeni pe tema relaţiilor dintre şefi şi subalterni

Natalia Bumbac

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara a demarat un control intern la Poliţia municipiului Lupeni, pe tema relaţiilor tensionate care ar exista între conducerea unităţii şi subordonaţi.
Verificările se fac de către Biroul intern de control, urmând ca la finalul anchetei să se dispună măsurile care se impun, au transmis reprezentanţii inspectoratului. „Obiectul verificărilor efectuate de Biroul intern de control al IPJ Hunedoara îl fac aspectele sesizate de angajaţii Poliţiei municipiului Lupeni, apărute în spaţiul public, conform cărora ar exista neînţelegeri între conducerea unităţii şi subordonaţi. Ancheta este în curs, urmând ca la finalizarea ei să fie dispuse măsurile prevăzute în Legea 360/2002 privind statutul poliţistului, acestea plecând de la atenţionare până la destituirea din funcţie”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Informaţiile apărute în spaţiul public la care fac referire reprezentanţii IPJ Hunedoara constau în plângerile poliţiştilor de la Lupeni în care susţin că au fost supuşi unor abuzuri de către comisarul şef Dănuţ Mocanu (foto), şeful unităţii de poliţie. Din acest motiv, poliţiştii de la Lupeni ar fi cerut consiliere psihologică la IPJ Hunedoara. Trei sferturi din totalul poliţiştilor de la Lupeni ar fi trimis plângeri superiorilor pentru a semnala atmosfera tensionată din unitatea de poliţie.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Mocanu e un dictator, un spagar, un bataus, un camatar, etc, care este protejat de sefii de la politia judeteana: dumitru, sabau si zaharia. Cei trei isi petrec concediile la pensiunea din statiunea Straja ce apartine lui Dan Mocanum acestia nu platesc, iar cind pleaca de acolo Mocanu le umple portbagajele cu delicatesuri. Ce face Costea de la DGA? Nimic pt ca este marioneta lui dumitru si a lui molot.

  • Mai bine tăceai măi Horică din Lupeni că eşti prost ca noaptea.Habar nu ai ca Zaharie si Costea au ,,decedat" de la IPJ.Te trezesti vorbind....prostule

  • Costea a plecat odată cu cel car. Îl ținea în spate. Oricum a rămas lacheul lui acolo care ii raportează tot.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

22 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

22 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

22 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

22 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

22 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

22 de ore ago