Verdict final în dosarul tâlharului consumator de etnobotanice

11 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Consumator de etnobotanice, un tânăr din municipiul Petroşani a căutat cea mai uşoară me­todă de a face rost de bani. Victima sa a avut nevoie de aproape o lună de zile de în­grijiri medicale.
Prada jefuită de infractor a fost 150 de lei, toţi bani pe care-i avea victima la ea. A fost prins şi condamnat în primă instanţă la doi ani de închisoare cu executare, pedeapsă ră­masă definitivă după decizia Curţii de Apel Alba Iulia, care a respins apelul tânărului ca ne­fondat.
Infracţiunea a avut loc în scara unui bloc din municipiul Petroşani, unde tâlharul, Cons­tantin Pus, a stat la pândă până a apărut ci­neva uşor de jefuit. ”În jurul orei 22:40, per­soana vătămată a intrat în scara blocului scara nefiind luminată şi se ţinea de balus­tradă, pentru a merge la domiciliu. Între eta­jele doi şi trei din faţa acestuia a venit o fe­meie, care a trecut pe lângă el şi apoi a apărut tânăr care, fără să-i spună ceva bărbatului care urca scara, l-a lovit cu cotul în zona feţei, mai exact în zona ochiului stâng. Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut, iar agresorul s-a repezit asupra lui, l-a căutat în buzunare, şi din buzunarul interior al gecii i-a sustras suma de 150 lei”, au arătat an­che­tatorii.
Constantin Pus, a recunoscut parţial co­mi­terea faptei, în sensul că i-a luat 100 de lei, dar a negat că l-a lovit. Magistraţii din Pe­tro­şani au mai aflat că individul a fost deter­minat să comită infracţiunea după ce a con­sumat etnobotanice. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Octogenar stâlcit în bătaie de propriul fiu

Bătrânul a ajuns la spital din cauza rănilor suferite în urma bătăii. Fiul său este cer­cetat penal pentru violenţă domestică....

Şofer fugar, prins de poliţişti, după ce a făcut accident

Cu echipajul de poliţie rutieră pe urmele sale, un şofer de 47 de ani, din Orăştie, a avut noroc că...

Scrisoare deschisă a primarului municipiului Brad

Domnului Sorin-Mihai Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, Domnului Ilie Pârvan, inspector şcolar general, Domnului Călin Marian, prefectul judeţului Hunedoara,   Ca reprezentant...

Închide