Actualitate

Vânzătoare bătută de un drogat cu etnobotanice

Angajata unui chioșc din Deva a fost agresată de un individ aflat sub influența substanțelor etnobotanice, aparent fără un motiv.
După ce s-ar fi drogat, bărbatul a cutre­ierat străzile din Deva, iar după ce a ajuns la magazinul non-stop, după un schimb de replici cu vânzătoarea a lovit-o cu palma peste față.
Femeia a chemat firma de pază și a depus o plângere împotriva agresorului. ”După comiterea acestei agresiuni, bărbatul a continuat să o amenințe cu acte de violență și cu moartea, până la sosirea agenților de securitate ce asigurau paza acestui punct de lucru. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. Ulterior, inculpatul s-a deplasat împreună cu o cunoștință de-a sa și au consumat băuturi alcoolice pe terasa amplasată în fața acestui magazin non-stop. La un moment dat, incul­patul a abordat-o pe persoana vătăma­tă în vederea împăcării cu aceasta și determinării ei de a-și retrage plângerea formulată la Poliția Deva împotriva sa, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. Întrucât persoana vătămată nu a dorit să se împace, arătând că nu înțelege să își retragă plângerea penală formulată, inculpatul a devenit recalcitrant și a încercat să o determine pe persoana vătămată, prin amenințări cu acte de violență, cuvinte jignitoare, amenințări cu moartea, să își retragă plângerea penală formulată împo­triva lui, inculpatul dându-i de înțeles că el are relații și prieteni care i-ar putea face rău, ceea ce i-a cauzat persoanei vătămate o stare de temere”, se arată în anchetă. După recidivă, Cristian Claudiu C., de 31 de ani, din Deva, a fugit din țară iar polițiștii l-au dat în urmărire internațională. Luna trecută a fost prins de autoritățile din Franța și extrădat, iar magistrații Judecătoriei Deva l-au arestat preventiv. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura