Actualitate

Vânătoarea de drogați continuă

În câteva ore, polițiștii au depistat cinci hunedoreni care se aflau la volanul mașinii, după ce consu­ma­seră droguri. Asistăm, în ultima perioadă la o adevărată vânătoare de drogați, asta după ce atâția ani nimeni nu a mișcat un deget privind sto­parea fenomenului.

Testați
„În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 17:05, un bărbat de 31 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic de polițiști, în timp ce conducea un auto­­turism pe strada Aurel Vlaicu, din Hunedoara. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psi­ho­active.
În data de 15 octombrie 2023, la ora 20:15, un bărbat de 35 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic de po­lițiști, în timp ce conducea un auto­tu­rism pe strada Carpați, din muni­ci­piul Hunedoara. Acesta a fost testat cu apa­­ratul din dotare, iar în urma testării aces­tuia au reieșit indicii cu privire la po­sibila prezență a substanțelor psi­hoactive.
În data de 15 octombrie 2023, la ora 17.45, un bărbat de 58 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a subs­tanțelor psihoactive.
În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 18.10, polițiștii au oprit în tra­fic un tânăr de 19 ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism, pe raza municipiului Hunedoara. Acesta a fost testat cu aparatul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a subs­tanțelor psihoactive.
În data de 15 octombrie 2023, în jurul orei 12:00, un tânăr de 21 de ani, din Hunedoara, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Hunedoara. Acesta a fost testat cu apa­ratul din dotare, iar în urma testării acestuia au reieșit indicii cu privire la po­sibila prezență a substanțelor psi­ho­­active”, au informat cei de la IPJ Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura