Valer Ungur este noul prefect al judeţului

02-valer-ungurSorina Popa

De ieri, judeţul Hunedoara are un nou prefect. Prin hotărâre de guvern, Valer Ungur (foto) a fost numit în funcţia de prefect de Hunedoara. Numirea vine după ce de aproape o jumătate de an, prefectura a fost condusă de subprefectul Fabius Kiszely, fostul prefect Sorin Vasilescu demisionând din funcţie înainte de alegerile locale.
Aşadar, la şefia Prefecturii Hunedoara vine un finanţist de 52 de ani. Valer Ungur lucrează în Finanţe de 25 de ani. Acesta este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Specializarea Finanţe-Contabilitate, din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj Napoca. Este căsătorit, dar nu are copii.
La Finanţele din judeţ a deţinut funcţia de şef al Serviciului Sinteză şi Asistenţa Elaborării şi Execuţiei Bugetelor Locale, post pe care îl ocupă de şapte ani. O perioadă a fost şi director adjunct al Direcţiei Finanţelor Publice Hunedoara.
„Îmi dau seama că funcţia de prefect este o provocare pentru mine, dar ea este pe un termen scurt, de câteva luni. Am acceptat provocarea, pentru că judeţul nostru nu avea prefect de aproape o jumătate de an. Şi, pentru că am trecut testul, înseamnă că sunt curat”, a declarat Valer Ungur, noul prefect al judeţului, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Valer Ungur a fost în trecut membru al PDL. Acum nu este înregimentat politic. Este funcţionar public, condiţie obligatorie pentru ca el să  fi putut ajunge în funcţia de prefect.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare