Va începe a doua etapã de reabilitare a strãzilor din Hunedoara

05 consiliul local hd clhd (5)Sorina Popa

Consilierii locali din Hunedoara au votat, ieri, un proiect de reabilitare a zeci de străzi din municipiu, de extindere a reţelei de alimentare cu apă şi canalizare. În plus, pe lângă aceste lucrări, bulevardul Corvin din municipiul Hunedoara va fi transformat într-un centru pietonal, autoturismele nemaiavând voie să circule pe acolo.
Lucrări de 81 milioane de lei
În cadrul investiţiei, vor fi refăcute 41 de străzi şi alei din cartierele Micro 6, Micro 6 Nord, Micro 7, 5 şi 4. De asemenea, sunt incluse aici şi arterele din satul aparţinător Peştişu Mare. Se estimează că valoarea lucrărilor este de 81 de milioane de lei, bani care vin de la bugetul local al municipiului Hunedoara.
Un consilier în minus
Tot în şedinţa de ieri, aleşii locali hunedoreni au luat act de încetarea mandatului de consilier local al Tatianei Marinela Făgădar, înainte de expirarea duratei normale a acestuia, ca urmare a demisiei, locul acesteia fiind declarat vacant. În aceste condiţii, deocamdată, numărul membrilor Consiliului Local Hunedoara este de 20, în loc de 21, cât trebuie. Ieri, nu s-a votat pentru numirea unui alt membru în locul Tatianei Făgădar, pentru că nu există până în prezent o propunere din partea USL, privind numirea unui alt membru. Tatiana Făgădar a fost arestată în dosarul reţetelor false, ea trimiţându-şi demisia din CL Hunedoara prin Poştă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare