USL este unica soluţie legitimã

S-a născut şi a crescut în Hunedoara. După ce şi-a terminat studiile, s-a întors în Hunedoara. Ar fi putut să plece de mai multe ori, dar a rămas, pentru că este dependentă de Hunedoara şi a dovedit în repetate rânduri că iubeşte hunedorenii. A dezvoltat o afacere cu care a reuşit să creeze noi locuri de muncă, chiar şi pe timp de criză economică. Hărău Eleonora-Carmen (foto) este candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul nr. 7 – Hunedoara.

– De ce aţi ales să candidaţi sub culorile politice ale USL?
– USL, unica soluţie legitimă, îmbină politicile sociale cu politicile economice de dezvoltare de natură liberală, prin care se pot obţine bani pentru programe sociale. Vom începe prin a susţine programe sociale, din păcate, cu bugete peticite. Este important pentru Hunedoara faptul că, pe colegiul de Senat, candidează unul dintre cei mai respectaţi profesionişti în domeniul politicilor sociale, doamna Mariana Câmpeanu. Formăm împreună o echipă redutabilă, de realizările căreia vă promit că veţi fi mulţumiţi.
– Care este modelul de parlamentar pe care vi-l veţi însuşi?
Nu sunt adepta însuşirii unor modele pre-existente când pornesc la treabă, iar, cu mici excepţii, modelele promovate până acum în politică s-au dovedit a fi falimentare pentru cetăţeni. Am dovedit că pe zona economică şi fiscală ştiu precis ce trebuie făcut, pentru ca economia reală să nu se mai împotmolească. În legătură cu domeniile la care nu mă pricep personal, mă voi documenta, înainte de a emite propuneri, cu ajutorul profesioniştilor. De altfel, aşa am procedat cu succes vreme de 22 de ani în afacere. Nu poţi întocmi o lege a educaţiei fără să te consulţi cu cadrele didactice. Nu poţi propune amendamente la legea sănătăţii, fără să discuţi cu personalul medical şi cu reprezentanţii ONG-urilor din domeniu. Deşi suntem în 2012, legile importante ale României au prea multe carenţe grave, care trebuie eliminate, dar numai după consultarea specialiştilor din fiecare domeniu în parte. Altfel, riscăm să greşim din nou.
Apoi, într-un alt plan al viitoarei mele activităţi, cea de parlamentar, mă voi bate să aduc bani pentru Hunedoara. După ce am luptat ani la rând pentru cei 700 de angajaţi ai mei, cred că sunt în stare să lupt cu succes pentru cei 60.000 de locuitori ai Hunedoarei mele. Între ei am crescut, m-am format ca om şi ca profesionist şi consider că le sunt datoare să îi reprezint în Parlamentul României.

10 comentarii la „USL este unica soluţie legitimã

 • 28 noiembrie 2012 la 1:40
  Permalink

  Intr-o emisiune televizata v-am cerut sa initiati o lege in parlament daca ajungeti ,referitor la scaderea tva-ului la facturi ,ati spus ca nu se poate ,ce curaj mai aveti ,daca o lege nu propuneti ,mai credeti ca meritati sa ajungeti parlamentar ?

 • 28 noiembrie 2012 la 1:41
  Permalink

  Sa legalizat Minciuna ,Santajul si Traficul de Influenta ,facuta asupra cetatenilor de catre politicieni ,pentru asta legea spune clar ,Nu Pedepsim Interlopii cu Legitimatie de la Stat !

 • 28 noiembrie 2012 la 8:50
  Permalink

  Domnul „mercenar” Rupa ,iar ?
  Nu ati primit suma ceruta ,sau ce s-a intamplat?
  Mai departe TVA-ul se scrie pe facturi sinu TVA la facturi ,TVA la alimente,TVA in turism etc mai cititi ! :))

 • 28 noiembrie 2012 la 9:17
  Permalink

  Va doresc sa reusiti sa puneti in aplicare toate proiectele pe care le aveti pentru noi in Hunedoara. Mult succes, dna Harau! Si dle Rupa, nu mai aberati la articolele unui om atat de serios ca dna Harau ca nu va baga nimeni in seama si mai si aberati incorect gramatical.

 • 28 noiembrie 2012 la 9:29
  Permalink

  Consiliul Judetean trebuie sa faca investitii majore in Hunedoara.A pompat ani de zile bani in Deva,iar hunedorenii au fost privati de fonduri.

 • 28 noiembrie 2012 la 10:40
  Permalink

  OK.
  1. Daca „USL, unica soluţie legitimă” inseamna ca ati irosit 23 din viata dumneavoastra si ati devenit un demn urmas al Dl. Iliescu, care ne-a adus in situatia aceasta.
  2.Daca „doamna Mariana Câmpeanu este unul dintre cei mai respectaţi profesionişti în domeniul politicilor sociale” , de ce nu poate fi modelul dumneavoastra in parlament??? Sau a contribuit si dumneaei la „falimentare pentru cetăţeni. ” ???
  3.Daca politica este un domeniu la care „nu va pricepeti”, de ce nu v-ati documentat intii si apoi sa ne „aburiti in stiinta conducerii” si sa intrati in „mocirla ” care va poate deteriora imaginea pe care ziceti „ca ati constuit-o” asa de greu??
  4. Ar fi bine sa nu va faceti iluzii, in problema:”să aduc bani pentru Hunedoara” , acolo specialistul numarul unu este domnul Rusanu, care de atitia ani ne „(f)alimenteaza „. Asa ca nu cred ca aveti nici o sansa, doar daca , mai stii o punetzi de vreo „cununie sau botez” si-l luati de „nash” !!??
  In rest s-auzim numai de bine !
  🙂

 • 28 noiembrie 2012 la 11:29
  Permalink

  Sa intelegeti pentru nestiutori ,in parlament se fac legi nu locuri de munca ,eu am intrebat-o de legi si a spus ca ea nu poate sa propuna schimbari ,ar trebui sa lase pe altii sa mearga in parlament sa faca legi si ea sa se ocupe de locuri de munca pentru cetateni ,cand vrei sa muncesti pentru cineva ,mai ales intr-o campanie electorala ,sa poti duce mesajul din casa in casa trebuie sa fi platit ,nu poti sa faci munca voluntara si ea sa ajunga in parlament sa castige un salar de la stat ,mai ganditiva la ce va spun ,USL sunt Securistii de ieri .

 • 28 noiembrie 2012 la 12:13
  Permalink

  Mie mi se pare ca pe aici unii sufera de invidie, altii ca n-au primit bani…. oricum eu sunt convins ca d-na Harau e sansa noastra sa iesim din fundatura in care suntem de zeci de ani. Si nu-mi aduc aminte sa fi crezut asta despre vreun politician hunedorean in ultimii ani. Bafta!

 • 28 noiembrie 2012 la 23:10
  Permalink

  BAI RUPA VILI TACI DRACU DIN GURA DE PUSCARIAS CE ESTI, AI 2 CLASE CA TRENU MA MIR CUM DE NU FACI IAR GREVA FOAMEI SAU VREUN MITING. ESTI O JIGODIE

 • 29 noiembrie 2012 la 4:51
  Permalink

  Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare