Eveniment

Urmează sentinţa la recursurile din dosarul „Ketamina”

Cristina Ghenea

Soluţionarea dosarului „Ketamina” a ajuns la final. Joi, 3 noiembrie, magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia vor pronunţa sentinţa.

Este vorba despre dosarul în care se judecă apelurile declarate de către toţi cei 29 de învinuiţi, dar şi de cei de la DIICOT, împotriva sentinţei date în luna februarie de către Tribunalul Hunedoara. Joia trecută, la ultimul termen de judecată, magistraţii de la Alba Iulia au încheiat judecarea acestui dosar şi au anunţat pronunţarea soluţiei, la următorul termen.

Până la patru ani de închisoare
Gruparea a intrat în atenţia opiniei publice în vara anului trecut, după ce în urma unor percheziţii şi descinderi, poliţiştii, împreună cu procurorii BCCO au prins 29 de persoane care se ocupau cu traficul de halucinogene, în special de ketamină. După ce, pe parcursul anchetei, mulţi dintre ei au stat luni bune în arest, inculpaţii şi-au primit sentinţa în februarie anul acesta. Potrivit pedepselor stabilite de către magistraţii Tribunalului Hunedoara, învinuiţii au primit între cinci luni şi patru ani de închisoare, cu suspendare, în afară de Andreea Berceanu, care a fost condamnată la trei ani şi şase luni de închisoare, întrucât avea o condamnare cu suspendare rămasă definitivă anul trecut, pentru alte fapte penale. Fiind nemulţumiţi de sentinţă, inculpaţii au făcut apel, iar dosarul a fost preluat de Curtea de Apel Alba Iulia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura