Urmează bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

04-fara-nicolae-ajofmJoi, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenţii teritoriale din România şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la posturile disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici. De asemenea, pot participa şi celelate categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.
La nivelul judeţului Hunedoara, acţiunea se va desfăşura între orele 9 şi 13, la agenţiile de ocupare din Deva, Hunedoara, Petroşani, Lupeni, Vulcan, Simeria, Orăştie, Brad, Călan şi Haţeg. „Angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile. Cu această ocazie, reamintim absolvenţilor înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă faptul că pot beneficia de prime de încadrare, ca urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni. Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 20 octombrie la A.J.O.F.M. Hunedoara, cu sediul în Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151, e-mail: [email protected] sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă. Totodată, agenţii economici care doresc să participe la această acţiune organizată la nivel naţional se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau Agenţiei locale/Punctului de lucru în raza cărora au sediul”, a precizat Nicolae Fara (foto), directorul AJOFM Hunedoara. (M.Şerban)

4 comentarii la „Urmează bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

 • 18 octombrie 2016 la 19:18
  Permalink

  Lasati vrajeala asta de doi lei. Arici-pogonici asta din poza e urmasul lui Porcovan Velichi ? Si Porcovan facea mascarade d-astea de burse sa dea bine la partid. Asta de-acu’ are moaca de comunist.

 • 19 octombrie 2016 la 17:43
  Permalink

  ba muistule, n-am luat de 4 luni bani de 30%, de la bucuresti a zis ca au dat bani in fiecare luna. cine e de vina ? tu sau capra aia de contabila sefa, Alina Mihut ? dati-va demisia incopetentilor, nici colegi de la hunedoara si hateg nau luat bani de 30%, am mai fost someri in 2012 si nam patit asa ceva, o sa va facem reclamatie

 • 19 octombrie 2016 la 20:16
  Permalink

  Iar se face bursa cu japca, lasati piata muncii libera, comunistilor.

 • 20 octombrie 2016 la 10:41
  Permalink

  Gargara electorala iftina. Marca Ciolos – noul tatuc providential.

  Iobagie de pana-n 200 eur/luna.

  „Libertate ati vrut, mancati-o acum.”
  Rudyard Kipling – Cartea junghei – conchiderea regelui Akela dupa detronare

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare