Urmărit naţional prins la Haţeg

Bărbatul suspectat de furt calificat se făcuse nevăzut în urmă cu circa o săp­tă­mână, imediat după ce judecătorii au emis un mandat de arestare pe numele său.
„Poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale Haţeg au desfăşurat o acţiune în cadrul că­reia au identificat, pe raza oraşului Haţeg, un tânăr de 29 de ani, faţă de care ma­gis­traţii au emis în lipsă, la data de 17.06.2021, un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, în contextul unui dosar de cercetare penală vizând săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, informează IPJ Hunedoara. Individul care figura ca urmărit na­ţional în bazele de date ale Poliţiei Ro­mâne, a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Hunedoara. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Icarul din Binţinţi” va fi comemorat duminică

Magdalena Şerban Duminică, administraţia publică din Geoa­giu organizează o nouă ediţie a evenimentului cultural-comemorativ „Ziua Aviaţiei”, dedicat inginerului Aurel Vlaicu.

Contrabandist de ţigări dat de gol de un hoţ

Poliţiştii au descoperit depozitul de ţigări de contrabandă după ce ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei municipiului Petroşani a fost

Opriţi înainte de a produce o tragedie

Unul dintre şoferii băuţi prinşi în trafic de către o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi avea o alcoolemie

Închide