Urare Gheorghe Ile

27 noiembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Gheorghe-Ile-primar-vulcan-41Pentru noi, românii, nu există o sărbătoare cu semnificaţii mai puternice decât Ziua de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României. Sărbătorirea Zilei Naţionale este în acelaşi timp şi un prilej de reflecţie, un moment în care avem datoria să ne cinstim eroii, să ne rememorăm valorile pe baza cărora a fost creat statul român unitar: credinţa, corectitudinea, respectul pentru lege şi solidaritatea între oameni.

Să nu uităm că o naţiune unită este fundaţia unui stat puternic şi că fără implicarea activă a cetăţenilor în viaţa publică, în societate, nu putem avea o Românie puternică, o ţară demnă şi prosperă aşa cum ne-o dorim cu toţii.

Cu prilejul aniversării Zilei Naţionale a României, doresc să le transmit compatrioţilor noştri, cetăţenilor municipiului Vulcan în primul rând, gândurile mele cele mai bune.

Dragi vulcăneni, vă doresc multă sănătate, viaţă lungă şi numai bucurii alături de cei dragi.

LA MULŢI ANI!  
Ing. Gheorghe ILE,
primarul municipiului Vulcan

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
LA MULŢI ANI, ŢARA MEA DRAGĂ!

Pentru fiecare om de pe acest pământ mare, ziua în care s-a scris ”hrisovul începutului de ţară” ar trebui să...

Capacitate nouã de producţie la Exploatarea Minierã Vulcan

În cadrul Societăţii Complexului Energetic Hunedoara SA – Sucursala Divizia Minieră - Punct de lucru Exploatarea Minieră Vulcan, este în...

„Problema viceprimarilor“, rezolvatã la nivel de Consiliu Local

Ieri, în şedinţă de consiliu, s-a supus votului revocarea hotărârilor luate cu privire la numirea viceprimarilor municipiului.

Închide