Universul curãţeniei s-a deschis la Deva

Magdalena Şerban

Ieri a fost o zi mare pentru iubitorii de curăţenie. La Deva, în prezenţa unor oficialităţi locale şi judeţene, s-a inaugurat un magazin de profil, destinat atât firmelor de curăţenie, saloanelor de înfrumuseţare, cabinetelor medicale, cât şi persoanelor fizice.

Reprezentanţii societăţii au dat asigurări că nu vor lipsi promoţiile, dar nici discount-urile acordate în funcţie de volumul comenzilor, acestea venind la pachet cu produse de calitate, comercializate la preţuri accesibile oricărui buzunar. Aici pot fi găsite aspiratoare, mopuri, mături, detergenţi şi soluţii pentru curăţenie, lavete, găleţi, hârtie igienică şi suporţi, soluţii pentru curăţare şi întreţinere piscine, soluţii pentru curăţat aragazul, pentru spălat pardoseli etc. Vânzarea se face en-gros şi en-detail.
„Îl putem numi un univers al curăţeniei, cu produse de la A la Z. Ca femeie, am căutat de multe ori, diferite produse, însă totul însemna consum de timp. Un produs îl găseam în magazinul X, altul în magazinul Y. Atunci m-am gândit: mi-aş dori să existe un magazin de profil, unde să găsesc tot ce-mi trebuie, fără bătăi de cap şi ore irosite. Plus, dacă aş putea, să fac economie şi la bani. Consider că ne vom impune pe piaţă prin seriozitate, preţuri mici şi o gamă variată pusă la dispoziţia celor interesaţi. Ne puteţi găsi la magazinul nostru din Deva, strada Mihail Kogălniceanu, numărul 10. Vă aşteptăm cu drag!” a spus Cristina Dafin (medalion), administratorul societăţii Forest&Consulting SRL, firma sub tutela căreia se află magazinul. Potrivit acesteia, activitatea societăţii bifează şi servicii profesionale de curăţenie, prestate la cerere (apartamente, birouri, depozite, pensiuni, hale şi alte spaţii).

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.