Unioniştii social-liberali nu se tem de PDL

Sorina Popa

Sâmbătă, liderii PSD, Victor Ponta, şi PNL, Crin Antonescu – acesta din urmă în numele Alianţei de Centru Dreapta – au semnat Protocolul de constituire a Uniunii Social-Liberale. Aşadar, prin acest act, s-a reuşit asocierea oficială a celor trei partide parlamentare – PSD, PNL şi PC – aflate în opoziţie.

Conform prevederilor protocolului, la nivelul judeţelor, liderii PSD şi ACD au termen de 30 de zile pentru a semna protocoalele de constituire a noii Uniuni. Aşa stând lucrurile, am vrut să aflăm ce cred pesediştii şi liberalii hunedoreni despre această uniune de stânga-centru-dreapta.

„Nu ne este frică de un partid de 15 la sută”

„Înfiinţarea acestei Uniuni este un lucru bun, în primul rând, pentru români. Cu această ocazie, s-au pus bazele unei platforme comune. Aţi văzut că nu mergem pe o perioadă scurtă, ci până în 2020. Primul obiectiv al Uniunii Social Liberale este să înlăturăm, pe cale democratică, acest regim mafiot şi corupt. Vom lupta pentru asigurarea unui nivel de trai ridicat pentru cetăţenii ţării noastre. Prin semnarea protocolului, am arătat românilor că suntem pe un drum bun. Cei de la PDL au încercat să spună că am înfiinţat USL, pentru că ne este frică de ei. Nu este adevărat. Nu ne este frică de un partid care în prezent este cotat cu 15 la sută în preferinţele electoratului şi s-ar putea ca peste un an, să rişte să nu mai poată intra în Parlament”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

Candidaţi comuni la judeţ şi la Primăria Deva

Liberalii hunedoreni susţin că la alegerile locale de anul viitor, în mod sigur se va merge cu un candidat comun la preşedinţia Consiliului Judeţean şi la postul de primar al reşedinţei de judeţ, dar se poate ca toate cele trei partide care formează USL să candideze pe liste comune şi la toate consiliile locale.

„Această Uniune Social Liberală este ceea ce şi-au dorit românii, adică o alternativă credibilă la actuala guvernare. USL nu a fost creată doar ca să dea jos această guvernare coruptă, ci pentru a aduce soluţii economice”, a afirmat Tiberiu Balint, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Acest Tibi Balint,cred ca este naiv politic sau a avut vise erotice. Din pacate la toate alegerile partiale care au avut loc in judet , mult hulitul PDL a obtinut , destul de mult peste 30 %.
    Daca avea numai 15 %, nu mai era necesara aceasta "larga coalitie".
    Dumnealor insa trebuie sa se teama de faptul ca nu vor reusi sa mai adune mai mult de 35-38 % cu aceasta coalitie de fripturisti si traseiste din cele trei partide, care se proclama victorioase de "marea realizare socialista".Ei nu s-au gindit la citi dintre alegatorii lor ii vor parasi si vor trece in barca celor care sunt la putere la ora actuala.
    Pina cind nu vor reusi sa dea jos guvernul actual, nu sunt decit niste aventurieri care se joaca de-a politica pe banii si nervii nostri !

  • VAT-I UNIT PENTRU SA MAI PUTE-TI FURA S-I VINDE DIN TARA ASTA,S-I SA CONTINUAT-I SA FACE-TI ABUZURI I-N JUSTITIE S-I I-N POLITIE CUM ATI FACUT PANA ACUM.NU O SA REUSIT-I COMUNISTI SECURISTI CE SUNTETI,VOI CREDET-I CA NOI UITAM CINE A ADUS MAFIA I-N JUSTITIE.NU MAI AVET-I RUSINE FATA DE CEI SARACI.

  • Aceasta mare unire s-a infaptuit din simplul motiv ca nounascutii sociali - liberaloconservatori , nu se tem de PDL . :-))))

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago