Unii mai confundă Aqualand cu o baie comunală

11 decembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03 Aqualand (8)Oana Mihnea

Uneori, cuvântul civilizaţie nu înseamnă prea mult pentru unele persoane. De aceea, mai mereu ies la iveală aspecte nu tocmai plăcute din viaţa de comunitate. La redacţia noastră am primit mai multe sesizări de la persoane care frecventează săptămânal complexul Aqualand din Deva. Acestea sunt foarte nemulţumite de anumite lucruri care se petrec de o vreme încoace la complexul acvatic amintit.  

Îşi fac toaleta zilnică la Aqualand
Mai precis, din afirmaţiile lor, în ultima vreme au apărut câteva persoane de etnie romă, care tratează locul respectiv ca pe propria baie. Nemulţumirile oamenilor vin din faptul că, în încăperile cu duşuri, care trebuie folosite înainte de a intra la bazine şi la ieşire, anumiţi indivizi vin acolo să-şi facă toaleta personală. Nu-i vorba că se spală sub duşuri, asta face toată lumea şi este un lucru normal. Dar indivizii cu pricina se bărbieresc, ba îşi mai şi ajustează mustăţile sau îşi rad părul de sub braţe. Unul dintre cetăţenii care ne-au sesizat de aceste lucruri spunea că a încercat să le atragă atenţia bruneţilor care se bărbiereau că nu este în regulă ce fac, dar s-a ales cu nişte înjurături scrâşnite, de n-a ştiut omul cum s-o ia mai repede din loc. Când a sesizat personalul de la intrare despre ce se întâmplă la duşuri, spune omul, acesta a ridicat neputincios din umeri.

„Ţinem cont de toate sesizările şi luăm măsurile necesare”
Având în vedere reclamaţiile cetăţenilor, am luat legătura cu administratorul Complexului Aqualand, Irinel Faur, care ne-a declarat: „Până în momentul de faţă nu am avut asemenea reclamaţii din partea oamenilor. Şi aici este ca la orice SPA din Europa, dacă vrei să beneficiezi de anumite servicii, trebuie să plăteşti. Şi dacă oamenii, indiferent care, vin şi plătesc ca să aibă acces in incinta Aqualand, nu le putem interzice să intre. Avem casieri, şef de tură, care supraveghează buna desfăşurare a lucrurilor, salvamar, personal tehnic şi, bineînţeles, femei de serviciu care fac curăţenie. Sub nici o formă nu pot intra persoane din afară, pe furiş, care să se îmbăieze şi apoi să plece. Oamenii pe care îi avem angajaţi îşi fac treaba şi nu permit astfel de abuzuri. Dar nu putem să interzicem nimănui să vină la Aqualand dacă îşi plăteşte biletul de intrare. În ce priveşte incidentul din ziua respectivă, am vorbit cu şeful de tură de atunci şi, într-adevăr, au fost zilele trecute nişte persoane care s-au bărbierit în băile din baza de agrement, dar li s-a atras atenţia că nu-i permis aşa ceva şi oamenii au înţeles, şi-au cerut scuze. Noi luăm act de toate reclamaţiile care ni se aduc şi luăm măsurile necesare, pentru că nu ne dorim să pierdem clienţii. Bineînţeles că luăm măsuri împotriva celor care nu respectă regulamentul de ordine interioară“, a declarat Irinel Faur.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Procesele lui Moloţ nu stau închise în casă

Un nou termen de judecată în cel de-al doilea proces al lui Moloţ versus Agenţia Naţională de Integritate (ANI) s-a...

Minerii cer demiterea conducerii Complexului Energetic Hunedoara

Circa 100 de ortaci de la EM Lonea au declanşat miercuri seară un protest la unitatea minieră şi au refuzat...

Bulina neagră, 12.12.2014

Emanoil Milică Pup, viceprimarul suspendat al comunei Vorţa Pentru că este inculpat într-un dosar penal sub acuzaţiile de luare de...

Închide