Actualitate

UNICARM a deschis, ieri, la Deva, patru supermarketuri

Magdalena Şerban

Unul dintre cei mai mari investitori autohtoni, sătmăreanul Vasile Lucuţ, proprietarul brandului UNICARM, a decis să investească şi în judeţul Hunedoara, inaugurând, ieri, la Deva, patru supermarketuri.

„Sunt şi voi rămâne un investitor serios“
„În această perioadă grea pentru toată lumea, când unii manageri au sistat orice investiţie, au redus numărul de angajaţi, ba chiar unii şi-au restrâns activitatea sau au suspendat-o, SC UNICARM SRL Satu Mare nu renunţă la investiţii, ba mai mult, accelerează ritmul acestora. Cu aceste patru supermarketuri deschise astăzi, a căror valoare investiţională se ridică la aproximativ două milioane de euro, compania noastră asigură în municipiul Deva 120 locuri de muncă. După darea în funcţiune a celor patru centre comerciale din Deva, reţeaua de magazine UNICARM din ţară numără acum 55 de supermarketuri şi vă asigur că nu ne vom opri aici“, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Vasile Lucuţ, administratorul companiei sătmărene.
De subliniat că societatea UNICARM, care rulează, anual,  aproape 90 milioane de euro prin intermediul afacerii din industria mezelurilor, a decis să atace încă două noi segmente importante din food – lactatele şi panificaţia, prin alte investiţii în capacităţi de producţie.

Prospeţime şi calitate la preţuri de producător
În magazinele UNICARM, devenii pot găsi peste 700 de sortimente de carne, preparate din carne, conserve de carne şi legume, lapte şi preparate din lapte, pâine, patiserie, cofetărie şi îngheţată, oferite la preţuri de producător. Astfel, în magazinele deschise ieri, o gamă largă de produse îşi aşteaptă, proaspete şi ademenitoare, clienţii. Deloc puţini, dacă ar fi să luăm în calcul numeroşii cetăţeni care au dat năvală în cele patru supermarketuri, imediat după inaugurare. Cât despre prospeţimea produselor Unicarm, administratoul companiei ne asigură că magazinele sunt aprovizionate zilnic, sau chiar de două ori pe zi, direct din unităţile de producţie, fără a mai fi depozitate, pentru a satisface chiar şi cele mai severe cerinţe.
„Punem un foarte mare accent pe calitatea serviciilor, de la amabilitatea personalului, ţinuta şi igiena acestuia, manipularea produselor, până la curăţenia impecabilă. Aici, suntem într-o familie, aşa ne place să lucrăm. La cele peste 20.000 de sortimente de produse comercializate în magazinele Unicarm, altele decât cele proprii, sunt preţuri foarte bune, iar multe dintre acestea sunt în promoţie, având un preţ foarte mic. De aceea, îi aşteptăm pe locuitorii municipiului Deva să se convingă de aceste lucruri, clientul fiind singurul care poate să ofere, în general, o notă reală”, a adăugat Vasile Lucuţ, managerul companiei UNICARM.

3 comentarii la „UNICARM a deschis, ieri, la Deva, patru supermarketuri

  • frate,mancam care de kkt adus din germania de la Tonnies Fleisch…Carne expirata ,verde care miroase de te kaci pe tine…Am ajuns o tara de rahat/shit…Mancati fratilor,mancati kktul nemtiilor ;))))

  • Cartofi din Polonia albi cal.I cu 1,95/kg.sunt stricati toti si se vind in plase galbene.Vå rog verificati o sa merg la protectia cumpåråtorului.Scrie pe etichetå w vestpruta cal.I Polonia.Multumesc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura