Unde este obligatorie purtarea măştii în spaţii deschise

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a făcut public hotărârea privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie pe teritoriul judeţului Hunedoara, potrivit legislaţiei în vigoare referitoare la măsurile pentru pre­ve­nirea­ şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 şi a adresei Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara nr. 9367/30.07.2020.
Astfel în hotărârea CJSU Hunedoara este sti­pulat că ,,în condiţiile manifestării unei tendinţe crescătoare a ratei de infectare cu virusul Sars-Cov-2 în rândul populaţiei judeţului Hunedoara, începând cu data de 01.08.2020, ora 18:00, pe perioada stării de alertă se instituie obli­ga­ti­vitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către toate persoanele aflate pe teritoriul judeţului Hunedoara, prezente în spaţii publice deschise din: târguri, pieţe, locuri de pelerinaj/slujbe religioase, evenimente cul­tu­ral-artistice/sportive (pentru public), gări/auto­gări, staţii de autobuz. Se exceptează de la aceas­tă măsură copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.”
Hotărârea este semnată de prefectul Vasilică Potecă, preşedintele CJSU Hunedoara. (M. Crivăţ)

2 comentarii la „Unde este obligatorie purtarea măştii în spaţii deschise

  • 3 august 2020 la 11:42
    Legătură permanentă

    Dar dl Poteca cand si unde o poarta? Care sunt mastile conforme pt ca s-au facut 5 anunturi de la inceputul pandemiei ca mastile nu sunt conforme. Deci hotararile ar trebui sa fie mai detaliate si mai gandite, pana a le publica si a avea pretentii a fi respectate!

  • 3 august 2020 la 17:52
    Legătură permanentă

    Marele presedinte al CJSU Hunedoara, recte dl Poteca a aparut in mai 2012 inscaunat subprefect, din partea marii aliante USL…cum l-au surprins camerele foto la o manifestarea sportiva din perioada de subprefect purtand pantaloni nepotriviti…pt. ca dl atat a putut sa-si aleaga o tinuta la o manifestare sportiva…singur isi facea autocritica intr-unul din ziarele judetului prin 2015 spunand ca ”dl Molot mi-a atras atentia ca nu mai pot umbla in pantaloni scurti ca acum sunt subprefect”.Acum semneaza ordine ca presedinte si informeaza despre elicoptere pe care nimeni nu le-a vazut pe cerul Devei, in afara de cel de politie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.