Una din principalele săli de judecată de la Curtea de Apel Alba, în renovare

Sala de şedinţe a Curţii de Apel (CA) Alba Iulia, unde se judecă, de regulă, do­sare aflate pe rolul Secţiei I civilă şi Sec­ţiei contencios administrativ şi fiscal, va intra de luni în reabilitare pentru aproape o lună.

Anunță zilnic pe portal
„Începând de luni, 18.10.2021, sala de şedinţe ‘Constantin Hamangiu’ (201) si­tuată la etajul al II-lea al Palatului Justiţiei din Alba Iulia, unde se judecă de regulă do­sa­re aflate pe rolul Secţiei I civilă şi Secţiei contencios administrativ şi fiscal din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, va intra în renovare pe o perioadă estimată de 30 de zile. Şedinţele de judecată, care au termen stabilit începând cu data de 18.10.2021 în sala ‘Constantin Hamangiu’, se vor desfă­şura într-una din celelalte săli de judecată ale Curţii de Apel Alba Iulia, conform programării şi disponibilităţii zilnice”, se arată într-un comunicat.
Curtea de Apel Alba Iulia va publica zilnic pe portalul instanţei categoriile de cauze la care se modifică locul desfăşurării şedinţei de judecată.
„Recomandăm justiţiabililor să verifice pe portalul Curţii de Apel Alba Iulia, în ziua anterioară termenului stabilit, sala de ju­decată în care este relocată cauza ce fu­sese anterior programată la sala <<Constantin Hamangiu>>. Precizăm că în a­ceastă perioadă este posibil să fie afectată programarea orară a şedinţelor de ju­decată, care se pot prelungi după ora esti­mată iniţial, având în vedere supra­a­glo­me­rarea parţială a cauzelor în sălile de ju­de­cată disponibile”, precizează sursa citată.
În context, reprezentanţii CA Alba Iulia le re­comandă justiţiabililor, avocaţilor şi ce­lor­lalţi participanţi la actul de justiţie să limiteze venirea la sediul instanţei strict la situaţiile în care prezenţa este obligatorie pentru înfăptuirea justiţiei şi doar pentru tim­pul necesar îndeplinirii obligaţiilor ju­diciare sau profesionale.
Lucrările de restaurare şi renovare fac parte dintr-un proiect mai amplu care vizează principalele săli de judecată ale CA Alba Iulia, situate la etajul al II-lea al clădirii monument istoric – sala de şedinţe „Cons­tantin Hamangiu” (201) şi sala de şedinţe „Vintilă Dongoroz” (213).
Principalele obiective ale lucrărilor sunt refacerea finisajelor celor două săli, res­ta­u­rarea ferestrelor şi a căptuşelilor a­cestora, pozarea ascunsă, pe cât posibil, a cablajelor aparaturilor montate pe pereţi, reabilitarea parchetului şi a binelor (po­diu­mu­rile com­ple­turilor de judecată). (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.