ComunitateEducatie si cultura

Un tramvai numit dorință, la Teatrul de Artă Deva

„Teatrul este o investiție, nu o chel­tuială! De aceea vrem să mulțumim Consiliului Ju­dețean Hunedoara că a înțeles acest lucru iar re­zultatele se văd pen­tru că toate spec­ta­colele ju­cate în acest an s-au ju­cat cu casa în­chisă. Teatrul ajută ge­nera­țiile trau­mati­zate să vi­se­ze! Senti­men­tul că există o so­cie­tate mai bună, vie și adap­tabilă este dată de teatru, prin pro­ducțiile sale. Mă bucur că astfel contribuim la îmbu­nă­tățirea calității vie­ții în orașul nostru cetate”, Mihai Panaitescu (foto 1), managerul Teatrului de Artă Deva.

Oameni speciali, situații speciale
În data de 15 aprilie 2022, ora 19, Teatrul de Artă Deva prezintă cea de a 3-a premieră a anului, drama „Un tramvai nu­mit Do­rință„ du­pă Tennesse Williams, regia Eugen Pădureanu (foto 2). Cu această ocazie își fac debutul pe scena deveană doi ac­tori extraordinari, Gianina Iconaru și Ștefan Abrudan. Actori cu expe­riență, cei doi în­tregesc colectivul de actori-colabo­ra­tori ai Teatrului de Artă Deva, iar con­ducerea instituției de cul­tură consideră că această primă în­tâlnire cu scena deveană și publicul cald să fie începutul unei relații profe­sionale de lungă durată.
„Uneori viața ne aduce, pe noi – oa­menii, în situa­ții limită… Așa se în­tâm­plă și cu per­so­na­jele din spec­ta­colul nos­tru… Oa­meni spe­­ciali, si­tuații spe­ciale…
Gânduri, trăiri, sen­­timente de care une­ori ne este rușine, pe care nici măcar nu le bă­nuiam a fi posibile și de care ne îngrozim, sălășluiesc adeseori în adân­cul sufletelor noastre…
„Un tramvai numit Dorință”, un spec­tacol care sper să răscolească sufle­tele dumneavoastră!”, susține regizorul Eugen Pădureanu.
Distribuția: Gianina Iconaru, Eugen Pădureanu, Diana Rotaru, Ștefan Abrudan, Roxana Olșanschi, Silviu Dobre, Mihai Panaitescu.
Regia: Eugen Pădureanu
Scenografia: Marius Niculescu
Preț bilet 30 lei/15 lei (elevi, studenți, pensionari).
Rezervări la numerele de telefon 0787 259 420 sau 0787 287 113.
Vă așteptăm din nou la teatru!. (Roxana Olșanschi).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura