Un tânăr de 26 de ani va fi noul director al Aqualand

02 enescu-paul-psroNatalia Bumbac

Complexul de agrement Aqualand Deva va avea un nou director, după ce Irinel Faur a demisionat. Consiliul local al municipiului Deva se va întruni mâine în şedinţă extraordinară, având pe ordinea de zi şapte proiecte de hotărâre, unul dintre ele fiind revocarea şi numirea directorului SC Aqualand SRL Deva, precum şi numirea unei comisii de inventariere.
Pe postul rămas liber, după demisia fostului director, va ajunge un tânăr de 26 de ani, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSRO Hunedoara. „Pe postul de director al SC Aqualand SRL Deva a fost nominalizat Alexandru Paul Enescu (foto). Este un tânăr de 26 de ani, jurist de profesie. Fostul director Irinel Faur a demisionat, deoarece a fost ales consilier local şi conform legislaţiei nu poate deţine cele două funcţii simultan. Vom face un inventar al bunurilor complexului de agrement, fiind înfiinţată o comise din trei consilieri locali: Andreea Ciobanu, Adina Chirilă şi Luminiţa Hurgoiu”, a afirmat Răzvan Mareş, viceprimar al municipiului Deva.

28 de comentarii la „Un tânăr de 26 de ani va fi noul director al Aqualand

 • 4 iulie 2016 la 22:57
  Permalink

  Dacă e jurist are în față o carieră deosebită ca director la Aqualand. Orice tânăr jurist dorește o astfel de perspectivă. Greșesc ?

 • 5 iulie 2016 la 0:20
  Permalink

  Tocmai, un jurist și un economist pot conduce o gama larga de servici. Iar faptul ca are doar 26 ani nu cred ca e un impediment.

 • 5 iulie 2016 la 6:19
  Permalink

  Cum era aia cu „Noi nu facem numiri pe criterii politice”?! Si culmea ca auzi asta de la toate adunaturile astea care se numesc „partide”. N-am nimic cu tanarul din imagine, sa nu fiu inteles gresit.

 • 5 iulie 2016 la 7:40
  Permalink

  Sigur, am vorbit cu studenții de la drept. Toți sunt distruși că postul de la Aqualand a fost ocupat postul. Cum vor mai reuși ei să se lanseze în carieră ? Ce INM, ce avocatură ? Ce notari ? Director la Aqualand, ăsta este viitorul oricărui jurist. Mult succes Alexandru Paul Enescu. Sunt sigur că juridicul va câștiga enorm prin experiența pe care o vei acumula la importanta firmă juridică Aqualand Deva. Trăiască PSRO ! Ura ! Ura !

 • 5 iulie 2016 la 9:00
  Permalink

  Ne spune oare tanarul jurist la ce scoala s-a educat ? Sper ca nu Spiru Haret !!

 • 5 iulie 2016 la 10:26
  Permalink

  Spre surprinderea multora, si la Spiru se faca scoala daca vrei sa inveti! De fapt, daca vrei sa inveti, inveti oriunde! Prejudecatile astea bazate pe campanii de presa sau opinii politice nu cred ca ne duc undeva!

 • 5 iulie 2016 la 12:51
  Permalink

  Ce prejudecăți ? Să fim serioși. Se pare că nu vreți să înțelegeți ceea ce trebuie înțeles. Un jurist care se respectă aspiră să devină judecător, procuror, avocat, notar, executor nu director la Aqualand. Așa că nu vă mai agitați degeaba. Sigur, dacă asta este opțiunea lui e altceva dar nu veniți, cu surle și trâmbițe, să afirmați ce mare realizare a reușit acest tânăr. Nu este nici o realizare, este drum înfundat.

 • 5 iulie 2016 la 13:05
  Permalink

  :)))) Eu ma referean strict la prejudecatile de genul celor privitoare la scoala acre se face la Spiru Haret sau altundeva! Inainte sa ne aruncam, hai sa citim atent! Sa ma repet deci: „Spre surprinderea multora, si la Spiru se faca scoala daca vrei sa inveti! De fapt, daca vrei sa inveti, inveti oriunde! Prejudecatile astea bazate pe campanii de presa sau opinii politice (LEGATE STRICT DE SCANDALUL SPIRU HARET!!), nu cred ca ne duc undeva!”

 • 5 iulie 2016 la 13:30
  Permalink

  Cei care nu reusesc in profesie se fac politicieni si daca au noroc, mamageri.

 • 5 iulie 2016 la 15:03
  Permalink

  Tineretul, mandria tarii, telectualii politruci din leagan.
  Ce sa faca ?! Munca nu le place. Accepta sarmanii si posturi politice moca’, fara criterii nici in viata nici in profesie. Se supun …
  Ei, nu-i bai ca nu s-a uscat nici batista (mucii), nici stiloul (cerneala), nici pampersul (…). Nevoi mari sa avem, experienta si cunostinte ce ne mai trebuie?!
  Succesuri luptatorilor PSRO.
  Desi, parca prea mult si prea gretos seamana tineretul proaspat inregimentat in PSRO cu … EBA.
  Hai sictir.

 • 5 iulie 2016 la 15:08
  Permalink

  Am înțeles, ești avocata lui „Spiru Haret”. Doar că subiectul controversei nu era neapărat unde a absolvit dreptul cât ce face după absolvire. Dacă tot insiști să știi că enorm contrază universitatea la care ai absolvit facultatea. Dacă nu ar conta de ce se fac, la nivel internațional clasificări ? De ce „Spiru Haret” figurează în aceste clasificări pe locuri insignifiante ? Răspuns: de aia.

 • 5 iulie 2016 la 17:58
  Permalink

  Chiar si din a doua ai inteles prost, nu sunt avocata nimănui, doar ca am colegi de profesie care au absolvit la Spiru si stiu foarte bine meserie, si colegi care au absolvit la UBB sau UB si…nu prea merge treaba…. Am colegi de breasla de la Spiru care si au castigat dreptatea in instanta! Pe diplomele de la Spiru e sigla Min Educatiei…si multe alte exemple. Insist, daca vrei sa inveti, inveti oriunde ai face scoala! Iar subiectul Spiru Haret a venit la presupunerea cuiva din cei ce au comentat ca domnul in cauza ar fi absolvit la Spiru. Restul, sunt rautati, ca ironia nu iti iese…

 • 5 iulie 2016 la 20:24
  Permalink

  Bai razvane mares ,asta stie sa inoate? Asta ar trebuie sa fie prima proba eliminatorie.Daca nu out! Dar tu razvane mares stii? Daca nu stii ,cum de intrii in piscina Asa bunavointa cu consilierii dupe tine? Ce gasca politica e la Deva? De ce merge totul pe pile si pe line de partid?

 • 5 iulie 2016 la 20:29
  Permalink

  Cum adica a fost nominalizat? De ce nu se da concurs?de ce se face pe ascuns totul? Huuuuuuu

 • 5 iulie 2016 la 23:11
  Permalink

  Doamne ferește ! Dacă tu compari SH cu UBB sau cu UB înseamnă că ești complet deplasată. Nu știu ce colegi ai tu care sunt profesioniști sadea și nu știu ce absolvenți UBB sau UB ai cunoscut și nu sunt profesioniști. Apropo, noi aici amintim profesii. Meserii sunt șoferii, macaragii, mozaicarii, etc. Nu că acestea trebuie denigrate ci ca tu să înțelegi sensurile noționale. Revenind la aprecierea universităților din țara noastră, nu ai tu dreptul, oricine ai fi, să denigrezi acele universități. În nomenclatorul internațional ele aduc faimă României iar, tot acolo, „Spiru Haret” nu există de fel. Restul sunt vorbe. Să fiu invidios ? Mă faci să râd. Pe cine ? Vorba unui internaut: pe unul care nu știe nici să înnoate și fără concurs e parașutat director. M-ai distrat pe cinste. Îți mulțumesc. Altfel, îi doresc succes acestui june dar pe acest drum nu se poate afirma în diversele forme ale profesiei de jurist. Mă rog, m-aș bucura să nu am dreptate dar sunt sigur că am dreptate.

 • 6 iulie 2016 la 9:58
  Permalink

  N am denigrat nici o universitate, am amintit doar fapte reale cu care ma confrunt zilnic. Dar tu cine esti sa denigrezi SH, pentru ca exact asta ai facut… Sau nu ne raportam la aceeasi masura?! 🙂 exact ca si la subiectul SH, ne confruntam cu aceeasi tendinta a societatii romane de a arunca cu piatra inainte sa se deschida usa sa vada ce e dincoli. Asa faceti cu SH, asa faceti si cu domnul subiect al articolului. Pana la urma discutia e despre altceva. In plus, nu sunt fana nici de baiatul asta care e o victima sigura si pe care nu l recomanda decat relatia stransa cu primarul penal (si penibil), al Devei, insa nici nu cred sa ne dam deontologi si atot-cunoscatori de dinainte…
  PS: MESERÍE, meserii, s. f. Profesie sau îndeletnicire bazată pe un complex de cunoștințe obținute prin școlarizare și prin practică, care permit celui care le posedă să execute anumite operații de transformare și de prelucrare a obiectelor muncii sau să presteze anumite servicii; îndeletnicirea meseriașului; calificarea profesională a meseriașului; meșteșug, meșterie. ♦ P. gener. Profesie (de orice fel). ◊ Școală de meserii = școală în care se pregăteau în trecut cadre de muncitori calificați. ◊ Loc. adj. De meserie = calificat într-un anumit domeniu de activitate; de specialitate, competent. ♦ Ocupație; preocupare. – Din mesereare (înv. „slujbă, funcție” < lat.).
  Sursa: DEX '09 (2009)
  …"notional" vorbind… :)) distractia a fost de partea mea!

 • 6 iulie 2016 la 10:15
  Permalink

  Măi „copii” !!! Taceţi dreaqu din gură şi nu mai mâncaţi rahat. Acestea sunt funcţii (sarcini) de partid şi …”mucles” ..!!!

 • 6 iulie 2016 la 10:21
  Permalink

  Cred că discuția nu are nici un rost. Mă rog, eu am denigrat SH deoarece am precizat că nu figurează in clasamentele universitare internaționale dar tu ai fost doar exactă spunând că UBB și UB produce neprofesioniști. Bine, ai dreptate. Pa.

 • 6 iulie 2016 la 10:24
  Permalink

  Fecale mănânci tu. Nu a zis nimeni că nu sunt funcții de partid așa că nu te mai da interesant de-a proasta.

 • 6 iulie 2016 la 10:38
  Permalink

  Am spus ca stiu un caz in care cineva cu SH e mai bun pe meserie decat cineva de la UBB!!!! Unde dracu’ am zis ca cele doua universitati produc neprofesionisti???? Hai sa nu mai inventam. Si da, Tavisor, rahat mananci tu!

 • 6 iulie 2016 la 15:12
  Permalink

  Ei da, așa este posibil. Dar, inițial ai afirmat că absolvenții de UBB sau UB să nu mai fie atât de siguri pe ei că nu sunt așa buni cum se zice. Da, e posibil ca un absolvent de SH să fie mai bun decât unul de UBB sau UB dar în ansamblu SH nu se poate compara cu cele două universități.

 • 6 iulie 2016 la 21:46
  Permalink

  Nu compar. Pur si simplu cred ca tine de fiecare cat si cum vrea sa învețe, oriunde ar face scoala..

 • 7 iulie 2016 la 8:33
  Permalink

  La loc comanda !!!! Mircia nu mai EEE !!! Acum se poate face judecator junele !

 • 31 iulie 2016 la 3:36
  Permalink

  Remarc cu tristețe că suntem un popor de tâmpiței…
  Uitați-vă şi voi despre ce este vorba în articol şi apoi uitați-vă la ce comentarii aiurea ați postat.
  Halal cititori!
  I-ați dat careva puțin timp şi credit acestui băiat, ca să vedeți ce poate face ca director la Aqualand, sau sunteți toți născuți gata deştepți şi ştiți dinainte că nimic nu va merge cum trebuie în țara asta!? Fantastic!
  Off topic: Monica, apreciez la modul serios felul în care ai comentat. Iar tu Tache, mai naşte-te odată, poate vei reuşi. De data asta eşti pe lângă probleme… :-))

 • 31 iulie 2016 la 6:54
  Permalink

  Noi românii suntem un popor de tâmpiței ? Doamne ferește ! Și de ce mă rog ? Deoarece, în viziunea unui internaut nu vrem să așteptăm marile realizări ca director la Aqualand ale acestui tânăr. Și ce mari realizări ar putea avea ? E nevoie de o blasfemie mai mare decât asta ? Cum poți să-ți insulți propriul popor, indiferent sub ce motiv ? În spatele anonimatului se acceptă orice ? Doamne binecuvântează România, Doamne binecuvântează-i pe Români și ferește-i de cei răi și proști !

 • 31 iulie 2016 la 12:15
  Permalink

  Cand marele impostor de Firczak si-a bagat fiul presedinte peste tot…Rotary, Uniunea „rutenilor” inexistenti nimeni nu a comentat nimic.
  Acum ati sarit ca disperatii pe un tanar numit politic care nici macar nu-l cunoasteti.
  Pai functia este politica, asa a fost si pana acum, nu este nicio noutate. Daca Aqualand-ul va iesi pe plus in urma conducerii lui este ceea ce trebuie.

  Ce mari realizari au avut altii mai mari? Ce realizari au avut parlamentarii din judetul asta…de exemplu?
  Cu prostii astia din Romania conduc nesimtitii tara asta. Daca nu ar fi atat de multi prosti si tampiti, ar fi pe tusa politicienii astia de carton.

 • 31 iulie 2016 la 13:27
  Permalink

  Da, Cerasela ai formulat bine. Binecuvântează-i Doamne pe Români și ferește-i de răi și proști.

 • 31 iulie 2016 la 15:05
  Permalink

  Si-a raspuns proasta lui prosta…face conversatie in oglinda.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare