Un spectacol de excepţie, realizat de copii pentru copii

23 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Mircea Crivăţ

La mijlocul săptămânii trecute, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean“ din Deva a avut loc un mare spectacol caritabil, susţinut de copii şi a cărui ţintă au fost tot copiii.
Evenimentul artistic intitulat „Copil pentru copil” a avut ca principale organizatoare pe sufletistele Adriana Ştefan, instructorul trupelor de dans Sweet Angels şi Sweet Angels Jr. şi pe artista Camelia Cărmăzan, sprijinite de Primăria şi Consiliul Local Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean“, şi o seamă de sponsori, persoane juridice şi fizice, care au făcut donaţii pentru copii.
Spectacolul s-a desfăşurat în faţa câtorva sute de copii aflaţi în sala centrului cultural, care i-au urmărit cu sufletul la gură şi i-au aplaudat pe cei peste 100 de copii din trupele de dans Sweet Angels/ Jr., Dynamic, Lebedele, Attitude, Rytmix, Fire Steps, Fusion, X Generation, formaţia Dust of the Past şi tânăra solistă Iustina Bacter, care au dansat şi cântat pe scenă.
Deci, spectacolul celor mici, oferit copiilor ca şi ei, dar defavorizaţi de soartă, a fost un succes. Iar la finalul acestuia, toţi cei peste 100 de mici artişti care au evoluat pe scenă şi cei peste 400 de copii din sală, aflaţi în postura de spectatori, au primit daruri de la Moş Crăciun, care a venit în mijlocul lor.

Intră în vacanţă
Cât despre micii dansatori de la Sweet Angels, aceştia, ne-a declarat instructorul lor, Adriana Ştefan, intră într-o binemeritată vacanţă. De precizat este faptul că, doar cu câteva zile înainte de spectacolul de la Deva, cei de la Sweet Angels s-au întors de la Bucureşti, unde au participat la cea de a doua ediţie a Festivalului-Concurs Naţional „Dansul Fulgilor de Argint”. În urma prestaţiei lor pe scena festivalului, aceştia au cucerit şase trofee: patru locuri I şi două locuri II, la street dance, dans tematic şi dans contemporan. După două săptămâni de vacanţă, micii dansatori de la Sweet Angels vor reveni la sala de repetiţii, pregătindu-se pentru concursurile din anul viitor.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
AJF Hunedoara a făcut donaţii copiilor de la Casa familială din Pui

Membrii Comitetului executiv şi din conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara au dorit ca acum, în preajma Sărbătorilor Crăciunului şi...

Campionatul judeţean de futsal

Primele trei etape din cadrul campionatului judeţean de fotbal în sală pentru seniori s-au disputat sâmbătă la Hunedoara, în sala...

Micuţele gimnaste au pregătit daruri pentru copiii nevoiaşi

Micuţele gimnaste din cadrul programului naţional „Ţară, ţară, vrem campioane!“ aflate în cantonamentul de la Deva, alături de coordonatorul colectivului...

Închide